Køkken

Collection by Eva Hansen

9 
Pins
Sort køkken med lys bordplade

Modern bathroom design byCOCOON - byCOCOON

COCOON stands for craftsmanship, timeless design and sustainable materials. Made to last a lifetime. This vision reflects into our exclusive bathroom collections and international design projects.

Med en enkel palette af sort, hvid og eg som gennemgående farver og materialer i huset har parret skabt et charmerende og harmonisk miks mellem det moderne køkken og villaens oprindelige stil.

Alt indenfor køkken, bad og garderobe i højeste kvalitet | JKE Design

Med en enkel palette af sort, hvid og eg som gennemgående farver og materialer i huset har parret skabt et charmerende og harmonisk miks mellem det moderne køkken og villaens oprindelige stil.

Minimalistisk køkken i sort og hvidt

Køkken i birk og linoleum

Lyst birketræ og linoleum og hvor køkkenet går i næsten et med resten af rummer.

Sort Hvidt køkken

razor-sharp designer kitchen (Bungalow5)

One of my good colleagues from the Danish design scene, designer and interior designer Birgit Tarp just finished her new kitchen. It is everything I would like for my next kitchen. It would have been

Greb og håndtager i sort kernelæder - perfekt til køkkenlåger og skabslåger - fra byRavn

Lædergreb

Vi laver lædergreb på standardmål eller specialmål, så de passer præcist til dine ønsker. Det kraftige kernelæder tåler hverdagens brug i køkkenet.

Superenkelt og smukt sort køkken i herskabslejlighed hos familie på seks

Bolig: Enkelt og funktionelt med lækkert design | Femina

Tidligere dommer i TV-programserien ”Nybyggerne” Ask Abildgaard, havde brug for en stor bolig, da han og kæresten skulle flytte sammen. En gammel hjørnelejlighed blev løsningen for den sammenbragte familie på seks, for den rummede masser af muligheder for at få plads til alle.

Køkken M-Line | Rene linjer med Tvis Køkkener

M-line køkken rene linjer i massiv træ

M-line køkkenet fra Tvis Køkkener er fremstillet i et klassisk og elegant design, der ikke har udløbsdato. Designet er skarpt og elegant på samme tid. Et kvalitetskøkken tilpasset dig og dit hjem.