SPINAT-ÆGGE-WRAP MED AVOCADO, LAKS, FRISKOST, TOMAT OG SPIDSKÅL

SPINAT-ÆGGE-WRAP MED AVOCADO, LAKS, FRISKOST, TOMAT OG SPIDSKÅL (HealthJunkie)

Mexicanske pandekager er min favorit hverdagsmad. Vi spiser ofte mexicanske pandekager, og især denne opskrift med oksekød.

Mexicanske pandekager er min favorit hverdagsmad. Vi spiser ofte mexicanske pandekager, og især denne opskrift med oksekød.

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

En lækker fedtfattig karrysalat som står perfekt til fiskedeller eller rødspættefilleter. Karrysalaten er spækket med grønt og er lavet på skyr

En lækker fedtfattig karrysalat som står perfekt til fiskedeller eller rødspættefilleter. Karrysalaten er spækket med grønt og er lavet på skyr

Kartoffelfrikadeller smager fantastisk. Denne opskrift på kartoffelfrikadeller indeholder hytteost og er derfor både sund og utrolig nem at lave.

Kartoffelfrikadeller smager fantastisk. Denne opskrift på kartoffelfrikadeller indeholder hytteost og er derfor både sund og utrolig nem at lave.

Glutenfri vegetar-frikadeller/klatkage 1 sød fint revet økologisk kartoffel 1 fint revet økologisk squash 1 hakket forårsløg, 3-4 øko æg, 3 spsk. øko kokosmel, 2 tsk frisk hakket rosmarin, havsalt, Øko kokosolie eller smør til at stege i. Bland revet, sød kartoffel, forårsløg og revet squash med rosmarin og lidt salt. Rør æg i og til sidst kokosmel i. Lav små klatter på en varm pande og steg dem, til de er sprøde og færdige.

Glutenfri vegetar-frikadeller/klatkage 1 sød fint revet økologisk kartoffel 1 fint revet økologisk squash 1 hakket forårsløg, 3-4 øko æg, 3 spsk. øko kokosmel, 2 tsk frisk hakket rosmarin, havsalt, Øko kokosolie eller smør til at stege i. Bland revet, sød kartoffel, forårsløg og revet squash med rosmarin og lidt salt. Rør æg i og til sidst kokosmel i. Lav små klatter på en varm pande og steg dem, til de er sprøde og færdige.

Opskrift fra God mad og søde sager: Tærte m. kartoffel, bacon og porrer (Recipe in Danish)

Opskrift fra God mad og søde sager: Tærte m.

Denne her suppe er virkelig nem og så lækker! :-D

Denne her suppe er virkelig nem og så lækker! :-D

Tærte er ikke kun nemt men smager også rigtig godt og fungerer perfekt til både aftensmad og madpakken. Så her er en lækker og nem opskrift på kyllingetærte som desuden er glutenfri.

Tærte er ikke kun nemt men smager også rigtig godt og fungerer perfekt til både aftensmad og madpakken. Så her er en lækker og nem opskrift på kyllingetærte som desuden er glutenfri.

Denne forret er meget enkel og nem at lave og præsenterer sig flot på tallerkenen

Varmrøget laks med agurk i ravigottecreme

Denne forret er meget enkel og nem at lave og præsenterer sig flot på tallerkenen

Sprødt kartoffelfad med løg, peberfrugt, bønner og soltørret tomat

Sprødt kartoffelfad med løg, peberfrugt, bønner og soltørret tomat

Pinterest
Search