Ester Ingvartsen

Ester Ingvartsen

Ester Ingvartsen
Flere idéer fra Ester
I have to make these! Pics are pretty self explanatory!

I have to make these! Pics are pretty self explanatory!

Kiksebund med lakrids, let og cremet hindbærmousse, smukt og blankt lakridsgelé og øverst et drys af knuste lakridsdrops

Kiksebund med lakrids, let og cremet hindbærmousse, smukt og blankt lakridsgelé og øverst et drys af knuste lakridsdrops

Letristede mandler drageret i syrligsød rabarberganache og vendt i syrligt hindbær-rabarber-støv. Mandlerne bliver forårsfine og får en helt fantastisk smag.

Letristede mandler drageret i syrligsød rabarberganache og vendt i syrligt hindbær-rabarber-støv. Mandlerne bliver forårsfine og får en helt fantastisk smag.

Fantastisk saftigt farsbrød med en dejlig smag fra persille, hvidløg og soltørrede tomater. I midten gemmer sig endda en cremet overraskelse i form af blød feta.

Fantastisk saftigt farsbrød med en dejlig smag fra persille, hvidløg og soltørrede tomater. I midten gemmer sig endda en cremet overraskelse i form af blød feta.

Paprikagryde med mørbrad, bacon, pølser og fløde.

Paprikagryde med mørbrad, bacon, pølser og fløde.

Med blot fem ingredienser er det utrolig simpelt at bikse disse sunde og lækre bananvafler med kakao sammen.

Med blot fem ingredienser er det utrolig simpelt at bikse disse sunde og lækre bananvafler med kakao sammen.

I dag får I et hurtigt indlæg om en hurtig ret på en doven søndag efter fødselsdagsfejring i går. På en doven søndag, hvor jeg spiser kage til morgenmad med (næsten) god samvittighed, eftersom jeg …

I dag får I et hurtigt indlæg om en hurtig ret på en doven søndag efter fødselsdagsfejring i går. På en doven søndag, hvor jeg spiser kage til morgenmad med (næsten) god samvittighed, eftersom jeg …

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Her er et bud en en virkelig basis, nem gang aftensmad til hverdagsaftenerne. Jeg elsker retter som disser, hvor de bare kan stå og passe sig selv. Desuden elsker jeg kombinationen af grøntsager, kød og en form for sauce – stadig ok sundt, da en masse grøntsager har sneget sig ind i retten. Det er også retter som disse, der ryger rent ind hos både min kæreste og Noah. Du kan sagtens erstatte koteletterne af kylling eller laks. Madlavningsfløden kan også erstattes af kokosmæk, eller en…

Her er et bud en en virkelig basis, nem gang aftensmad til hverdagsaftenerne. Jeg elsker retter som disser, hvor de bare kan stå og passe sig selv. Desuden elsker jeg kombinationen af grøntsager, kød og en form for sauce – stadig ok sundt, da en masse grøntsager har sneget sig ind i retten. Det er også retter som disse, der ryger rent ind hos både min kæreste og Noah. Du kan sagtens erstatte koteletterne af kylling eller laks. Madlavningsfløden kan også erstattes af kokosmæk, eller en…

Svensk mørbrad med hasselback-kartofler.

Svensk mørbrad med hasselback-kartofler.