Pandekager

Collection by Helen Errebo Truelstrup

13 
Pins
De lækre og sunde pandekager med fiberrige havregryn.

Sunde pandekager med havregryn

·
68 reviews
·
25 minutes
·

Utroligt lækre, sunde pandekager, der hverken indeholder mel eller sukker. De smager skønt og syndigt, men er faktisk blot lavet med havregryn. Gør sig godt på morgenbordet eller som en lækker dessert.

Proteinrige pandekager med hytteost - LCHF

Proteinrige pandekager - opskrift på proteinpandekager uden mel

Proteinrige pandekager på morgenbordet – et dejligt mættende morgenmåltid. Svenskerne kalder disse for Kesoplätter. Keso er hytteost, og det har ikke tidligere været specielt velkomment i mit køkken, og derfor har jeg aldrig ulejliget mig til at finde ud af, hvad de egentlig mente med kesoplätter. Det kan jeg så fortælle nu: Det er nogle afsindigt geniale, proteinrige pandekager lavet af hytteost og æg, og jeg er næsten helt ærgerlig over at have ignoneret deres eksistens i al den tid, jeg…

Lækre bananpandekager med havregryn og et strejf af vanilje. De er nemme at lave, og så er de fulde af fuldkorn og protein.

Bananpandekager med havregryn

·
2 reviews
·

Disse helt utroligt nemme bananpandekager laves på bananer, havregryn, æg og vanilje. De bliver dejligt søde, og de passer perfekt til morgenmad, brunch eller endda som en sund dessert.

Ufatteligt lækre og tilmed sunde amerikanske pandekager, der er lavet af havregryn. De mætter dejligt og smager præcis ligesom den traditionelle version.

Sunde amerikanske pandekager

·
27 reviews
·

Lækre, tykke amerikanske pandekager, der ovenikøbet er sunde, da de laves af havregryn. Så kan man spise pandekager med god samvittighed til f.eks. morgenmad, dessert eller som en lille snack.

Her er mormors pandekage opskrift, som jeg synes er verdens bedste pandekager. Pandekagerne bages tynde og sprøde, og opskriften giver 16 stk.

Sådan laver du gammeldags PANDEKAGER!

Her er mormors pandekage opskrift, som jeg synes er verdens bedste pandekager. Pandekagerne bages tynde og sprøde, og opskriften giver 16 stk.

Opskrift på nemme klassiske pandekager

Pandekager - opskrift på nemme, klassiske pandekager - bedste opskrift

Klassiske pandekager er nemme og hurtige at lave og smager dejligt med syltetøj eller som dessert med is. Verdens bedste opskrift på lækre, bløde pandekager.

Vafler - kaloriefattige med kærnemælk

Vafler - kaloriefattige med kærnemælk

Følg www.opskriftsbog.dk på www.facebook.com/opskriftsbog

Grønne vafler med spinat og urter - glutenfri --> madbanditten.dk

Vafler med spinat - opskrift på grønne spinatvafler med urter

Disse grønne vafler med spinat med urter er perfekte til en hurtig klap-sammen eller i madpakken. Og så får du lidt skjult grønt med i købet også. Mit post-ferie-overenergiske overskud viste sig at være en slags omvendt jetlag. I stedet for at gå rundt i en klokke af træthed og omtumlethed, forvandlede jeg mig til en duracel-kanin med alt for meget energi. Den energi har nu fundet et mere almindeligt leje, og det er egentlig godt nok. Jeg blev helt træt af mig selv i den energiske version…

En stak squashpandekager.

Squashpandekager

De lækreste squashpandekager - sprøde udenpå og bløde indeni. En god måde at få både børn og voksne til at spise mere grønt.

En god stak proteinpandekager.

Proteinpandekager med banan og kokos

·
2 reviews
·

Lette proteinpandekager med banan og kokos, der giver en dejlig smag og sammen med æg og havregryn sørger for et højt proteinindhold.

Madpandekager - wraps - LCHF

Nemme madpandekager uden mel - Easy Peasy Pancakes

Disse nemme madpandekager skal du prøve. Udover at være nemme smager de godt og mætter godt. Og de indeholder ingen kornprodukter. Nemme madpandekager – gode som wraps De nemme madpandekager her er egentlig bare en variant over de gode keseplätter. Her bare i en tyndere version, så de kan bruges som wraps i madpakken. Og så lavet med salt i stedet for sødning forstås. De er relativt nemme at lave men som altid skal den første pandekage gå i stykker. Det er et kors for min forstand, at det…

Tykke amerikanske pandekager - LCHF opskrift

Amerikanske pandekager - opskrift på tykke, små brunchpandekager

Disse tykke amerikanske pandekager vækker begejstring på ethvert brunchbord. Jagten på den perfekte LCHF-pandekage stopper aldrig helt, vel? Mine favoritter er de gode proteinrige pandekager (kesoplätterne) eller de gode, flade pandekager uden mel. Men nu har de fået seriøs kamp til stregen, kan jeg godt fortælle jer. Af disse tykke amerikanske pandekager! Jeg mener, se dem lige! De ligner jo noget, du ville få serveret med ahornsirup til lækker brunch på café! At det så samtidig er de…

Jeg elsker weekendhygge og god lækker morgenmad. Når der er tid til det, finder jeg tit vaffeljernet frem og laver vafler til familien (e...

Morgenvafler

Jeg elsker weekendhygge og god lækker morgenmad. Når der er tid til det, finder jeg tit vaffeljernet frem og laver vafler til familien (e...