More ideas from Erik
Hyldeblomstfromage, en portion2, marts 2013

Lækker hyldeblomstfromage med et strejf af citron

One Pot Pasta Med Kylling I Ovnen – One Kitchen – A Thousand Ideas

One Pot Pasta Med Kylling I Ovnen – One Kitchen – A Thousand Ideas

Du kan sagtens lykkes med lækre, luftige, koldhævede boller helt uden surdej. Det er disse koldhævede speltboller et godt bevis på. Biks dejen sammen om eftermiddagen, vend den ind over sig selv et par gange i løbet af eftermiddagen og aftenen og lad den så hygge sig natten over.

Du kan sagtens lykkes med lækre, luftige, koldhævede boller helt uden surdej. Det er disse koldhævede speltboller et godt bevis på. Biks dejen sammen om eftermiddagen, vend den ind over sig selv et par gange i løbet af eftermiddagen og aftenen og lad den så hygge sig natten over.

Netspirit: De fem tibetanere

Netspirit: De fem tibetanere

Thai kylling i rød karry og kokos1

Thai kylling i karry & kokos

En_let_og_laekker_chokoladekage

En_let_og_laekker_chokoladekage

Lækre brød der kan bages på pande eller over bål. 12 stk. 1 dl. mælk eller sojamælk 10 g. gær 1 dl. vand ½ spsk. natron ½ tsk...

Lækre brød der kan bages på pande eller over bål. 12 stk. 1 dl. mælk eller sojamælk 10 g. gær 1 dl. vand ½ spsk. natron ½ tsk...

Her kommer en ret aromatisk og lidt asiatisk inspireret rissalat med mango og avocado. Risene er fuldkornsris, så man får lidt ekstra fibre, og så har jeg lige hældt lidt ingefærdressing over salaten.

Her kommer en ret aromatisk og lidt asiatisk inspireret rissalat med mango og avocado. Risene er fuldkornsris, så man får lidt ekstra fibre, og så har jeg lige hældt lidt ingefærdressing over salaten.

Lækre ølandsboller med solsikkekerner og havreflager - saftige, sprøde og luftige. Lige som et godt brød skal være hvis du spørger mig.

- Ølandsbolle med solsikkekerner og havreflag - Overnight yeasted semi whole wheat buns

grovbrød-af-ølandshvede-6

grovbrød-af-ølandshvede-6

Baileys cheesecake med chokolade stykker - Det Glade Køkken

Baileys cheesecake med chokolade stykker - Det Glade Køkken