Louise
Flere idéer fra Louise
Rénovation d'une cuisine. Couleurs sobres et matériaux choisis avec précaution pour une durée de vie maximale.

Rénovation d'une cuisine. Couleurs sobres et matériaux choisis avec précaution pour une durée de vie maximale.

House on Cisar Street – Minimalissimo

House on Cisar Street – Minimalissimo

Brouwhuis in Oisterwijk

Brouwhuis in Oisterwijk

Love the chandelier.

Love the chandelier.

Bathroom on Behance

Bathroom on Behance

Clifton Gardens, Maida Vale by MWAI

Clifton Gardens, Maida Vale by MWAI

Hotel Vernet Paris …

Hotel Vernet Paris …

Moderne schrootjes

Moderne schrootjes

Contekst | Live | PENTHOUSE V Ceppo Di Gre, a natural stone

Contekst | Live | PENTHOUSE V Ceppo Di Gre, a natural stone

Oj, vad vi älskar att få känna oss händiga. Ännu hellre när resultatet känns platsbyggt fast det är den allra enklaste lösningen. Här har vi byggt en sänggavel med förvaring med hjälp av tavelhyllorna MOSSLANDA.

Oj, vad vi älskar att få känna oss händiga. Ännu hellre när resultatet känns platsbyggt fast det är den allra enklaste lösningen. Här har vi byggt en sänggavel med förvaring med hjälp av tavelhyllorna MOSSLANDA.