Køkken inspiration

Collection by Emilykorsgaard

10 
Pins

Ikea hack: Moderne egetræskøkken // Ikea hack: modern oak kitchen

Parret var lige præcis blevet færdige med at sætte deres lejlighed i stand, da de blev tilbudt en anden, der var større. Timingen var mildest talt elendig – men de slog til, for de 114 m2 var fyldt med fantastiske muligheder.

Nostalgisk rammekøkken i badehotelstil: Se nyheden Art | HTH

Art er en nyfortolkning af den klassiske låge. De smalle rammer emmer af ren nostalgi. Vælg mellem flere farver.

11 køkkener som alle madører vil falde for

Det er skønt med store samtalekøkkener, hvor der er plads til hele familien. Få inspiration og se de flotte billeder, vi har fundet.

Indret et smukt køkken-alrum | Mad & Bolig

Kig med her, hvis du er på jagt efter inspiration til et smukt køkken-alrum. Vi har nemlig samlet en masse inspirerende billeder, tips og vigtige råd.

&SHUFL får du linoleums køkken fronter i dansk design til dit ikea hack

Linoleum er et naturprodukt der føles varmt og blødt. Hos &SHUFL får du snedkerfremstillede låger til alle IKEAs systemer - både køkken, garderode og bad.

Velkommen til Handcrafted Interiors univers - Handcrafted Interior

Velkommen til Handcrafted Interiors Univers. Her mestrer vi de klassiske snedkerteknikker, så du får kvalitet, der siger sparto. Læs mere om os her!

Design dit nye køkken - AUBO

Der er masser af valgmuligheder, når det handler om køkkenindretning. På denne side kan du lege med et udvalg af materialer og designs og blive klogere på, hvilket look og materialemix, du ønsker i dit nye køkken. Vælg imellem flere forskellige køkkenopstillinger, fronter, bordplader, greb, sokler og frisider og skab dit helt eget personlige køkkenlook. […]

Det her køkken har vi valgt!

Jeg drillede Jer jo lidt i dette indlæg. Undskyyyyld, men jeg synes altså det var lidt skægt at høre, hvad I tror vi har valgt, inden jeg afslører det. Har man fulgt lidt med på min instagram, har man måske set og hørt lidt ift. vores køkken. Jeg har flere gange nævnt at køkkenet skal…