Vegetaropskrifter

Collection by Emilie Beier • Last updated 3 weeks ago

9 
Pins

Ovnbagte kartofler, grøntsager og majskolber - nemt tilbehør på 30 min.

Ovnbagte kartofler og grøntsager er nemt og sundt tilbehør til aftensmad med fx. kylling eller som vegetarisk hovedret med kikærter. Lækker opskrift her

Indisk dahl – Opskrift på indisk vegetar gryderet | Mummum.dk

·
22 reviews
·
50 minutes
·

Nem opskrift på indisk dahl, som er let og sund aftensmad. Det er en af de absolut bedste vegetarretter og det er jo egentlig en indisk gryderet, da den består af røde linser, løg, hvidløg og gulerødder blandt andet. Vi plejer at servere den sammen med ris, men man kan også sagtens spise den som den er, evt. med en klat kold creme fraiche og lidt saltede nødder på toppen.

Risotto med spinat og ærter | Femina

·
17 reviews
·
30 minutes
·

Denne grønne skønhed er sprængfyldt med sunde sager og stemningsfuld sommersmag. Og så tager den kun en halv time at lave

Svampesteg med aubergine, kikærter og valnødder - Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Vegetarburger med kikærtebøffer - opskrift på vegetarisk burger | Rigeligtsmør.dk

·
1 review
·

Husk at sætte kikærterne i blød aftenen før og sæt lidt ekstra tid af til at koge dem. Farsen kan med fordel laves i god tid inden burgerne skal laves. Opskriften på hjemmelavede burgerboller finder du her.

Blomkåls Bites med Barbecue Sauce - Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Asparges med kammuslinger og spinatsauce

En indbydende lille aspargesret med smørstegte kammuslinger og en skøn spinatsauce, som både kan serveres som forret eller som grønt tilbehør til en lækker weekendfrokost.