Sammenkogte retter

IMG_8877[1]

IMG_8877[1]

Mormors mørbradfad med æbler

Mormors mørbradfad med æbler

Mørbradgryde

Mørbradgryde

En klassisk gullasch varmer godt på kolde dage. Nyd den med en grov rodfrugtmos.

En klassisk gullasch varmer godt på kolde dage. Nyd den med en grov rodfrugtmos.

Langtidssimret Gullash med luftig og lækker kartoffelmod til. En rigtig klassisk vinterret, som vi fik på en regnvejrsdag i januar.

Gullash med kartoffel og persillerodsmos

Langtidssimret Gullash med luftig og lækker kartoffelmod til. En rigtig klassisk vinterret, som vi fik på en regnvejrsdag i januar.

Da Nadia (som har foodfanatic) postede denne post af nogle opskrifter, som hun havde lavet til Smag og Behag, blev jeg i den grad lækkersulten. Ikke chokolade og sliksulten. Lækkert kødsulten. Igen kom der en craving ind i mit dumme hoved. MUST HAVE OSSO BUCO! Jeg har lavet det flere gange og det er egentlig ganske enkelt. Jeg farede ud og købte skiveskårne muh-skanke. Da de desværre så var frosne, måtte jeg prøve at vente til dagen efter. Sådan en kold vinterlørdag var der ikke rigtigt…

Da Nadia (som har foodfanatic) postede denne post af nogle opskrifter, som hun havde lavet til Smag og Behag, blev jeg i den grad lækkersulten. Ikke chokolade og sliksulten. Lækkert kødsulten. Igen kom der en craving ind i mit dumme hoved. MUST HAVE OSSO BUCO! Jeg har lavet det flere gange og det er egentlig ganske enkelt. Jeg farede ud og købte skiveskårne muh-skanke. Da de desværre så var frosne, måtte jeg prøve at vente til dagen efter. Sådan en kold vinterlørdag var der ikke rigtigt…

Lav en kraftig gryderet med langtidsstegt svinekød, chili og friske krydderurter.

Lav en kraftig gryderet med langtidsstegt svinekød, chili og friske krydderurter.

Hvis du drømmer om braiserede svinekæber, der smelter på tungen, så har vi fundet den bedste opskrift lige her!

Hvis du drømmer om braiserede svinekæber, der smelter på tungen, så har vi fundet den bedste opskrift lige her!

Langtidsstegt ølmarineret oksefilet

Langtidsstegt ølmarineret oksefilet

Jeg har før blogget opskrifter på svinekæber – her  og her . Der har det været mørk øl, som har været smagsgiver og ”braiseringsvæske” … si...

Jeg har før blogget opskrifter på svinekæber – her og her . Der har det været mørk øl, som har været smagsgiver og ”braiseringsvæske” … si...

Pinterest
Søg