Det her er efter min mening verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller.  De er store og bløde og har det dejligste fyld af marcipanrem...

Det her er efter min mening verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller. De er store og bløde og har det dejligste fyld af marcipanrem...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et  italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

Vi har bagt en håndfuld lækkerier, som egner sig perfekt til en tur på stranden, i parken, i skoven eller bare på tæppet hjemme i haven.

Vi har bagt en håndfuld lækkerier, som egner sig perfekt til en tur på stranden, i parken, i skoven eller bare på tæppet hjemme i haven.

Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit. Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller.  Gulerodsbollerne her har været et hit her på bloggen, og jeg synes derfor, at de fortjener at komme lidt ind i rampel....

Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit. Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller. Gulerodsbollerne her har været et hit her på bloggen, og jeg synes derfor, at de fortjener at komme lidt ind i rampel....

Bid til bolle. Farmors fastelavnsboller er opgraderet med god chokolade og ægte vanilje. Foto: Marie Holm

Bid til bolle. Farmors fastelavnsboller er opgraderet med god chokolade og ægte vanilje. Foto: Marie Holm

Skønne grove skagenslapper - Opskrift-kage.dk

Skønne grove skagenslapper - Opskrift-kage.dk

Skøn opskrift på go'e grove boller - lynhurtige og lækre og så er de dejligt nemme at lave. Dejen skal bare røres sammen og sættes på en plade med en ske.

Skøn opskrift på go'e grove boller - lynhurtige og lækre og så er de dejligt nemme at lave. Dejen skal bare røres sammen og sættes på en plade med en ske.

Verdens nemmeste grydebræd skal ikke æltes. Det skal bare røres sammen, hæve natten over og så bages i en gyde. Og det holder sig frisk længe.

Verdens nemmeste grydebræd skal ikke æltes. Det skal bare røres sammen, hæve natten over og så bages i en gyde. Og det holder sig frisk længe.

Ingredienser til dejen:  500 g. hvedemel 50 g. gær 3 tsk. kardemomme 3 spsk. sukker 2 æg 300 g. smør ca. 1,5 dl. mælk Marcipanmasse: 100 g. marcipan 100 g. smør 100 g. sukker Rør alle ingredienserne sammen til en jævn masse. Glasur:  200 g. flormelis 5 tsk. kakao Ca. 0,5 dl. vand Fremgangsmåde: …

Ingredienser til dejen: 500 g. hvedemel 50 g. gær 3 tsk. kardemomme 3 spsk. sukker 2 æg 300 g. smør ca. 1,5 dl. mælk Marcipanmasse: 100 g. marcipan 100 g. smør 100 g. sukker Rør alle ingredienserne sammen til en jævn masse. Glasur: 200 g. flormelis 5 tsk. kakao Ca. 0,5 dl. vand Fremgangsmåde: …

twin-food.dk meget-nemme-morgenboller

twin-food.dk meget-nemme-morgenboller

Pinterest
Søg