Fantastisk opskrift på mørbrad, der er fyldt med pikantost og pakket ind i masser af bacon.

Fyldt mørbrad med pikantost og bacon

Svinemørbrad mørbrad fyldt med pikantost og pakket ind i masser af bacon.

Blomkålssalat

Tomatsalat med revet blomkål, persille og pinjekerner

Tomato salad with grated cauliflower, parsley and pine nuts

Seriøst de her vafler er næsten alt jeg har spist de sidste par dage! De er sindsyge! De er lavet på havregryn, æg og mælk, så det svare til at du tilsætter æg i din havregrød og putter det i et vaffeljern + de er helt vildt gode. Man ka....

Opskrift på sunde vafler med kun 3 ingredienser

Oksekød i fad med rodfrugtmos Kalorielet oksekødsret fra Familie Journals Slankeklub

Oksekød i fad med rodfrugtmos Kalorielet oksekødsret fra Familie Journals…

Dette her er ubetinget den nemmeste kage, som jeg kender, og jeg laver den gerne, hvis vi får uventede gæster, som jeg vil servere lidt lækkert for, eller hvis vi selv får lyst til lidt godt. Egentlig laver jeg også kagen, selvom jeg har god tid, for den smager altså virkelig skønt, men jeg må …

Dette her er ubetinget den nemmeste kage, som jeg kender, og jeg laver den gerne, hvis vi får uventede gæster, som jeg vil servere lidt lækkert for, eller hvis vi selv får lyst til lidt godt. Egentlig laver jeg også kagen, selvom jeg har god tid, for den smager altså virkelig skønt, men jeg må …

Har du endnu ikk smagt hasselbagt kylling, så er det bare med at få afprøvet denne opskrift..! Velsmagende, saftigt og let/hurtigt at tilberede

Har du endnu ikk smagt hasselbagt kylling, så er det bare med at få afprøvet denne opskrift..! Velsmagende, saftigt og let/hurtigt at tilberede

Skinkestangen er en rigtig klassiker fra 80'erne og Brugsens kogebøger, og trods det lidet flatterende navn, udtryk og rimeligt politisk ukorrekte indhold (og indpakning), så smager den altså stadigvæk virkelig godt. Den består i bund og grund kun af gode fede sager, men det har der heller aldr....

Skinkestangen er en rigtig klassiker fra 80'erne og Brugsens kogebøger, og trods det lidet flatterende navn, udtryk og rimeligt politisk ukorrekte indhold (og indpakning), så smager den altså stadigvæk virkelig godt. Den består i bund og grund kun af gode fede sager, men det har der heller aldr....

Blomkålssalat

Tomatsalat med revet blomkål, persille og pinjekerner

Efter den lille reception vi havde i anledningen af min mors fødselsdag i onsdags, har jeg en masse billeder og opskrifter på lækker mad, som jeg glæder mig til at vise jer. Noget af det der kom på…

Efter den lille reception vi havde i anledningen af min mors fødselsdag i onsdags, har jeg en masse billeder og opskrifter på lækker mad, som jeg glæder mig til at vise jer. Noget af det der kom på…

bagekartoflerne skrælles og rives groft. Porren renses og skæres i fine tern. Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 30 mi

bagekartoflerne skrælles og rives groft. Porren renses og skæres i fine tern. Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 30 mi

Lækker kartoffelpizza med en skøn smag af gedeost og rosmarin. Bag den på en bagesten, eller varm bagepladen helt op, inden du sætter pizzaen i ovnen.

Lækker kartoffelpizza med en skøn smag af gedeost og rosmarin. Bag den på en bagesten, eller varm bagepladen helt op, inden du sætter pizzaen i ovnen.

Hakkebøffer i flødesauce med pesto, tomat og peberfrugt.

Hakkebøffer i flødesauce med pesto, tomat og peberfrugt.

Pinterest
Search