Middagsopskrifter

Collection by Elsebeth Jørgensen • Last updated 3 weeks ago

25 
Pins
Saftige kyllingeinderfileter i fad med blomkålsris, grøntsager og dejlige krydderier, der giver masser af smag. Perfekt, når det både skal være nemt og sundt.

Kyllingeinderfilet i fad med blomkålsris og grøntsager

·
15 reviews
·

Saftige kyllingeinderfileter i fad med blomkålsris, grøntsager og dejlige krydderier, der giver masser af smag. Perfekt, når det både skal være nemt og sundt.

Alt-i-en-laksepanne — Hege Hushovd

Enklere enn dette blir det vel ikke. Laks og grønnsaker som lager seg selv i ovnen. Sunt, enkelt, godt og nesten ikke oppvask. Akkurat hva jeg er storfan av i hverdagen.

Mørbradgryde Med Et Twist - Aftensmad For Hele Familien

Skøn mørbradgryde som er perfekt til krydrede kartofler, kartoffelmos eller ris.

Hjemmelavede nuggets | Opskrift på kyllingenuggets med cornflakes

·
8 reviews
·

Her får du en favorit - nemlig vores opskrift på lækre og sprøde hjemmelavede nuggets med cornflakes i friture. De kan også tilberedes i ovn eller på pande.

Sund broccolisuppe - Nem aftensmad | Mummum.dk

·
20 reviews
·
30 minutes
·

Nem opskrift på en lækker broccolisuppe. Server evt. med sprød bacon og så har du nem aftensmad.

Ølbraiserede svinekæber | SØNDAG

Svinekæber skal ikke have ret meget andet end lidt grøntsager, lidt væske og så masser af tid - så har du den lækreste vinterret at sætte på bordet. Her braiserer vi svinekæber i god øl og æblemost - resultatet er en vidunderlig mør ret, der kalder på en luftig kartoffelmos.

Mormors opskrift på forloren hare! (Den bedste) | aftensmad | amatoerkokken

Mormors opskrift på forloren hare! (Den bedste)Lige fra da jeg var helt lille har det her været opskriften på forloren hare.Den smager bare så godt.Der er både bacon, revet løg, revet kartofler, grøntsagsboullion som altså bare gør den hammer god. Og selvfølgelig må vi ald

Sød kartoffel opskrifter for kvinder, der ønsker mere Vitamin en 🍠...

Lav den bedste og saftigste hamburgerryg - Madfilosofie

Lav den bedste og saftigste hamburgerryg - Madfilosofie

Lav den bedste og saftigste hamburgerryg, en overskrift der lover meget og opskriften lever op til det. Jeg har nemlig et super godt tip i ærmet

Rødkålssalat - mættende og sprød efterårs- vintersalat til aftensmaden!

Rødkålssalat - mættende og sprød efterårs- vintersalat til aftensmaden!

Kalveculotte - tilberedt Sous Vide med lækkert tilbehør og champignonsauce.

Foto: Sara B. Hansen. Her til aften serverede jeg en lækker kalveculotte som søndagsmiddag for et par gæster og os selv. Den var tilber...

Pikante koteletter i fad - nem aftensmad | Mummum.dk

·
14 reviews
·
65 minutes
·

En nem opskrift på en klassiker, nemlig koteletter i fad. Server med kogte ris, kogte eller bagte kartofler. Det er altid en sikker vinder hjemme hos os til aftensmad, da den er så nem at lave.

Home

Den første opskrift på min side, skal være en af mine nye favoritter. kylling i fad med pikantost og bacon! MUMS siger jeg bare! 👌Har du aldrig prøvet denne ret før, så kom i sving 😄 En af mine livretter har altid været kylling fyldt med pikantost og bacon svøbt omkring. MEN

Svinekæber i stegeso

Langtidsbraiserede svine-/grisekæber tilberedt i stegeso. 😋 Det bliver ikke meget nemmere end at brune dem af på panden og give dem en god lang og kærlig behandling i ovnen ved en lav temperatur.