Honey Garlic Butter Salmon In Foil in under 20 minutes, then broiled (or grilled) for that extra golden, crispy and caramelised finish! So simple and only 4 main ingredients, with no mess to clean up! | http://cafedelites.com

Honey Garlic Butter Salmon In Foil in under 20 minutes, then broiled (or grilled) for that extra golden, crispy and caramelised finish! So simple and only 4 main ingredients, with no mess to clean up! | http://cafedelites.com

table size fruit + cheese buffet

table size fruit + cheese buffet

smuk forret

smuk forret

Lækker sommersalat med friske asparges, avokado, edamame bønner, feta, jordbær, saltmandler og chiadrys.

Lækker sommersalat med friske asparges, avokado, edamame bønner, feta, jordbær, saltmandler og chiadrys.

få her opskriften på en smagfuld og utroligt smuk spidskålssalat, som er helt perfekt til svinekød og kylling. Velbekomme!

få her opskriften på en smagfuld og utroligt smuk spidskålssalat, som er helt perfekt til svinekød og kylling. Velbekomme!

Suveræn opskrift på æg, som bliver bagt i ovnen med bacon og tomat. Perfekt til en lækker morgenmad eller til brunch.

Brunch æg i ovn

Suveræn opskrift på æg, som bliver bagt i ovnen med bacon og tomat. Perfekt til en lækker morgenmad eller til brunch.

Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk

Broccolipesto - opskrift på lækker sund og grøn pestodip med broccoli --> Madbanditten.dk

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Butterdej, røget skinke og nogle æggeblomme. 15 til 20 minutter i forvarmet ovn ved 180 °. (Indtil de får noget farve) - foto

Butterdej, røget skinke og nogle æggeblomme. 15 til 20 minutter i forvarmet ovn ved 180 °. (Indtil de får noget farve) - foto

Pinterest
Søg