Elsebeth Pedersen

Elsebeth Pedersen

Elsebeth Pedersen
More ideas from Elsebeth
Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere

Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere

Giv dine gæster en wauw-oplevelse med et festligt, kreativt og personligt middagsbord. Og det behøver faktisk ikke være så svært.

Giv dine gæster en wauw-oplevelse med et festligt, kreativt og personligt middagsbord. Og det behøver faktisk ikke være så svært.

Giv dine gæster en wauw-oplevelse med et festligt, kreativt og personligt middagsbord. Og det behøver faktisk ikke være så svært.

Giv dine gæster en wauw-oplevelse med et festligt, kreativt og personligt middagsbord. Og det behøver faktisk ikke være så svært.

Giv dine gæster en wauw-oplevelse med et festligt, kreativt og personligt middagsbord. Og det behøver faktisk ikke være så svært.

Giv dine gæster en wauw-oplevelse med et festligt, kreativt og personligt middagsbord. Og det behøver faktisk ikke være så svært.

Giv dine gæster en wauw-oplevelse med et festligt, kreativt og personligt middagsbord. Og det behøver faktisk ikke være så svært.

Giv dine gæster en wauw-oplevelse med et festligt, kreativt og personligt middagsbord. Og det behøver faktisk ikke være så svært.

Giv dine gæster en wauw-oplevelse med et festligt, kreativt og personligt middagsbord. Og det behøver faktisk ikke være så svært.

Giv dine gæster en wauw-oplevelse med et festligt, kreativt og personligt middagsbord. Og det behøver faktisk ikke være så svært.

Kartofler i ovn. Kog kartoflerne. Mos dem på en bageplade, kom olie over og drys med krydderi. Bag 30 min. På 180 grader. Vend kartoflerne og drys med forårsløg, feta og evt. Bacon. Bag yderligere 20 min.

Kartofler i ovn. Kog kartoflerne. Mos dem på en bageplade, kom olie over og drys med krydderi. Bag 30 min. På 180 grader. Vend kartoflerne og drys med forårsløg, feta og evt. Bacon. Bag yderligere 20 min.