Elsebeth Vigga
More ideas from Elsebeth Vigga
Min yndlings-greenie (lige nu): med banan, spinat, broccoli, ingefær og vanilje

Min yndlings-greenie (lige nu): med banan, spinat, broccoli, ingefær og vanilje

cross stitching. Lacing is a highly decorative method of sewing leather projects together with lace of the same or differing colors for the desired look. Leather edge lacing is often used with tooled leathers as the combination of styles complement one another for a professional looking finish for your handmade leather goods. TAKE A LOOK AT THE FINISHED PRODUCT. #stitch #technique #leatherstitching #leatherwork #craftsmanship #craftsmen #handmade #braidstitch

cross stitching. Lacing is a highly decorative method of sewing leather projects together with lace of the same or differing colors for the desired look. Leather edge lacing is often used with tooled leathers as the combination of styles complement one another for a professional looking finish for your handmade leather goods. TAKE A LOOK AT THE FINISHED PRODUCT. #stitch #technique #leatherstitching #leatherwork #craftsmanship #craftsmen #handmade #braidstitch

Himmelske kager: Brownie med saltet caramel (Recipe in Danish)

Himmelske kager: Brownie med saltet caramel (Recipe in Danish)

Jeg er vild med avokado – både i “ren form” og som guacamole. Denne ærte-avokado dip giver et lille twist på den klassiske mexikanske guacamole – man kan vel kalde det en slags nordisk guacamole Prøv den! Ærte-avokado dip Du skal bruge (til et syltetøjsglas) 1 avokado 1 dl frosne ærter, optøet 1- fed hvidløg...Read More »

Jeg er vild med avokado – både i “ren form” og som guacamole. Denne ærte-avokado dip giver et lille twist på den klassiske mexikanske guacamole – man kan vel kalde det en slags nordisk guacamole Prøv den! Ærte-avokado dip Du skal bruge (til et syltetøjsglas) 1 avokado 1 dl frosne ærter, optøet 1- fed hvidløg...Read More »

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Jeg elsker hummus, men det tager tid når kikærterne først skal udblødes og koges. Denne edamame hummus tager max et kvarter at lave, den indeholder den langt færre kulhydrater end almindelig hummus og

Jeg elsker hummus, men det tager tid når kikærterne først skal udblødes og koges. Denne edamame hummus tager max et kvarter at lave, den indeholder den langt færre kulhydrater end almindelig hummus og