Lækkerier

Toffifee

Toffifee

collage efter redigering

Opskrift på sunde vafler med kun 3 ingredienser

collage efter redigering

Lækre ispinde med skyr, hindbær og jordbær. De kan tilsmages med lidt sød, eller hvad du selv ønsker at tilsmage med, f.eks. honning, sukrin, dadelpurre.

Lækre ispinde med skyr, hindbær og jordbær. De kan tilsmages med lidt sød, eller hvad du selv ønsker at tilsmage med, f.eks. honning, sukrin, dadelpurre.

Så har jeg fået prøvet en ny opskrift af som jeg fandt på youtube:). Nemlig hjemmelavet daim. Det smager helt fantastisk og lige præcis som det du køber. Endnu en ting jeg hellere selv vil lave fremov

Så har jeg fået prøvet en ny opskrift af som jeg fandt på youtube:). Nemlig hjemmelavet daim. Det smager helt fantastisk og lige præcis som det du køber. Endnu en ting jeg hellere selv vil lave fremov

Det bliver ikke nemmere at lave flødekarameller end med denne opskrift, fordi mikroovnen stort set gør alt arbejdet for dig.

Det bliver ikke nemmere at lave flødekarameller end med denne opskrift, fordi mikroovnen stort set gør alt arbejdet for dig.

snickers-bidder-4

snickers-bidder-4

Dette er vores yndlingsslik. De minder om havregrynskugler men er med garanti meget bedre og helt uden sukker og smør! Hovedingredienserne er dadler og nødder. Vi finder hele tiden på nye smagsvari…

Dette er vores yndlingsslik. De minder om havregrynskugler men er med garanti meget bedre og helt uden sukker og smør! Hovedingredienserne er dadler og nødder. Vi finder hele tiden på nye smagsvari…

Verdens bedste flødekarameller af kondenseret mælk

Verdens bedste flødekarameller af kondenseret mælk

Sarah Bernhardt er en kake jeg vanligvis lager i små runde biter med ferdigkjøpt kransekakemasse, men denne gang har jeg malt mandler og laget en mandelmasse som kan stekes i en liten langpanne. Om du ikke har en langpanne kan du bare klemme den ut på en stekeplate.  Massen er litt klissete, så bruk hendene og press den utover. Den skal være ca. ½ cm høy.  Pass på at bunnen ikke steker for lenge, da blir den uspiselig hard (kan gjøres myk igjen om du putter den i fryseren eller putter den en…

Sarah Bernhardt er en kake jeg vanligvis lager i små runde biter med ferdigkjøpt kransekakemasse, men denne gang har jeg malt mandler og laget en mandelmasse som kan stekes i en liten langpanne. Om du ikke har en langpanne kan du bare klemme den ut på en stekeplate. Massen er litt klissete, så bruk hendene og press den utover. Den skal være ca. ½ cm høy. Pass på at bunnen ikke steker for lenge, da blir den uspiselig hard (kan gjøres myk igjen om du putter den i fryseren eller putter den en…

Farmor hygge er en blog om madlavning, bagning, syltning og andre kreative sysler i hverdagen.

Farmor hygge er en blog om madlavning, bagning, syltning og andre kreative sysler i hverdagen.

Pinterest
Søg