Madlavning

Collection by Ellen • Last updated 4 days ago

92 
Pins

De bedste og nemmeste koldhævede boller

Koldhævede boller, der lynhurtigt kan bages til morgenmad eller eftermiddagshygge. Bag de bedste morgenboller uden at få dej på fingrene. Bollerne skal ikke æltes, og tager kun få minutter at røre …

Lækker cremet spaghetti med bacon - en slags pasta carbonara opskrift

·
1 review
·
15 minutes
·

Den her pasta carbonara opskrift med spaghetti, masser af fløde og bacon smager altså virkelig lækkert. Skøn til en aften hvor det bare skal gå hurtigt.

Panang karry med kylling (Panang Gai) | Super lækker thaiopskrift!

Panang karry eller panang curry er min yndlings thai karryret. Den smager bare intet mindre end fantastisk! Her er min version af en lækkker panang karry.

Fisk i fad med porrer og gulerødder - Madens Verden

Sunde kyllingefrikadeller - Den Bedste Opskrift | Mummum.dk

·
50 reviews
·
35 minutes
·

Opskrift på verdens bedste kyllingefrikadeller lavet uden æg, mælk og mel. I stedet er disse krydrede og spicy kyllingefrikadeller lavet med havregryn, chili og gulerødder. Det er de mest saftige og lækre kyllingefrikadeller, som samtidig er super sunde.

CHOKOLADE-HINDBÆR MOUSSE

Denne dessert indeholder 2 af mine absolutte yndlingsting: Chokolade og hindbær! Jeg elsker konsistensen og smagen på denne mousse.

Indisk dahl – Opskrift på indisk vegetar gryderet | Mummum.dk

·
22 reviews
·
50 minutes
·

Nem opskrift på indisk dahl, som er let og sund aftensmad. Det er en af de absolut bedste vegetarretter og det er jo egentlig en indisk gryderet, da den består af røde linser, løg, hvidløg og gulerødder blandt andet. Vi plejer at servere den sammen med ris, men man kan også sagtens spise den som den er, evt. med en klat kold creme fraiche og lidt saltede nødder på toppen.

Fuldkornspølsehorn med ketchup og sesam

·
2 reviews
·

Pølsehorn med fuldkorn. Sundere pølsehorn til mellemmåltid. Den bedste opskrift på pølsehorn! Pølsehorn med ketchup opskrift.

Chokoladekage – Opskrift på talkage eller bogstavkage | Mummum.dk

·
51 reviews
·
45 minutes
·

Nem opskrift på den berømte talkage, lavet af chokoladekage og chokoladecreme på toppen. Du kan også lave det til en bogstavkage ved blot at skære det ud til et bogstav i stedet. Pynt med frisk frugt, bær, slik og chokolade. Så har du hurtigt en kage, som ligner en million!

Kartoffel-porre suppe med sprød bacon

Kartoffel-porre suppe med sprød bacon | Mummum.dk

·
42 reviews
·
50 minutes
·

Den bedste opskrift på en nem kartoffelsuppe med porre, bacon og frisk persille. Nem og lækker hverdagsmad, som mætter godt. Du kan også bruge den som en nem forret eller som natmad.

Bananpandekager 🍌 | nemme og lækre - uden tilsat sukker

·
76 reviews
·
25 minutes
·

Nemme, hjemmelavede og sunde bananpandekager.

Nemme Hapsere Med Tunmousse Og Agurk - Lækker Snack

Jeg elsker at servere små hapsere, når vi har gæster og der er disse små brød hapsere med tun og agurk et virkelig godt bud. Jeg kalder det tunmousse, selvom der hverken er smør eller husblas i.

Chicken Katsu

Chicken Katsu - sprød, paneret kylling med karrysovs | Mummum.dk

·
60 reviews
·
80 minutes
·

En nem og lækker opskrift på Chicken Katsu, som er en opgraderet version af kylling i karry. Kyllingefileten bliver paneret og stegt og saucen er lavet på grøntsager. Hvis man ikke er til kokosmælk, så kan den sagtens erstattes af almindelig madlavningsfløde.

Svensk Pølseret – bedste opskrift på børnefamilie klassikeren

Svensk pølseret er bare altid skønt og så er det en nem og enkel klassiker som er et hit hos børnefamilier og på travle hverdage - få opskrift her