Soft, buttery, tender and warm, straight out of the oven - these are the best dinner rolls! Recipe from Roxanashomebaking.com

The best dinner rolls (from scratch)

Soft, buttery, tender and warm, straight out of the oven - these are the best dinner rolls! Recipe from Roxanashomebaking.com

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et  italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

Det her er opskriften der “tog rumpetten” på mig, dét havde jeg ikke lige regnet med – altså at det skulle ende op med at være nogle virkelig lækre boller & så er de endda pro…

Det her er opskriften der “tog rumpetten” på mig, dét havde jeg ikke lige regnet med – altså at det skulle ende op med at være nogle virkelig lækre boller & så er de endda pro…

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

Have you ever had real Amish Friendship Bread ?  The kind that is made with a "starter"?  It is one of the best breads I have ever...

Have you ever had real Amish Friendship Bread ? The kind that is made with a "starter"? It is one of the best breads I have ever...

Morgener – både hverdags og weekendmorgener, der starter med hygge, varm te og lækker morgenmad med nybagte boller er blandt mine favoritter. Men selvom jeg ikke har de store problemer med at stå op om morgenen, så har jeg trods alt ikke lyst til at stå op flere timer før vækkeuret ringer for at ælte …

Morgener – både hverdags og weekendmorgener, der starter med hygge, varm te og lækker morgenmad med nybagte boller er blandt mine favoritter. Men selvom jeg ikke har de store problemer med at stå op om morgenen, så har jeg trods alt ikke lyst til at stå op flere timer før vækkeuret ringer for at ælte …

image

image

Pinterest
Søg