Elisabeth Thorning

Elisabeth Thorning

Elisabeth Thorning
Flere idéer fra Elisabeth
detsundeliv.dk

detsundeliv.dk

Virkelig lækker & nem fiske-ret. 4 laksefileter (ca. 400g) 5 ml. citronsaft 2 broccoli i små buketter 1 bdt. frisk dild (de små potter) 1 bdt. frisk purløg (de små potter) 400g skyr fra levevis 270g skrællede, groft revne gulerødder 30g revet mozzarella 13% fra... #aftensmad #kalorielet #proteinrig

Virkelig lækker & nem fiske-ret. 4 laksefileter (ca. 400g) 5 ml. citronsaft 2 broccoli i små buketter 1 bdt. frisk dild (de små potter) 1 bdt. frisk purløg (de små potter) 400g skyr fra levevis 270g skrællede, groft revne gulerødder 30g revet mozzarella 13% fra... #aftensmad #kalorielet #proteinrig

Mørt kød og intens smag. Det er resultatet når du laver lam i tagine. Genialt til gæster .

Mørt kød og intens smag. Det er resultatet når du laver lam i tagine. Genialt til gæster .

Jeg har egentlig ikke nogle faste påsketraditioner. Men i årevis har min far lavet denne lammekølle hvert år til påske. Så da Anna er på besøg hos mig i denne påske, kastede vi os over at prøve at …

Jeg har egentlig ikke nogle faste påsketraditioner. Men i årevis har min far lavet denne lammekølle hvert år til påske. Så da Anna er på besøg hos mig i denne påske, kastede vi os over at prøve at …

Vegetarer har en særlig evne til at lave proformaretter som selleribøffer, risfrikadeller, sojapølser mm. Vegetarretter kan være helt igennem fantastiske, men denne higen efter efter at illudere kød er lidt morsom. Følgende opskrift er fra en græsk kogebog, og går under det danske navn “vegetar …

Vegetarer har en særlig evne til at lave proformaretter som selleribøffer, risfrikadeller, sojapølser mm. Vegetarretter kan være helt igennem fantastiske, men denne higen efter efter at illudere kød er lidt morsom. Følgende opskrift er fra en græsk kogebog, og går under det danske navn “vegetar …

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Til vores påskefrokost i søndags skulle der selvfølgelig lidt fisk på bordet. Men da vi alle har forskellige syn på sild –  nogle spiser det gerne, andre rører det ikke, jeg selv er mest til stegte sild i lage osv osv, syntes jeg ikke det var det oplagte, at lægge ud med en sildemad. Desuden ville jeg …

Til vores påskefrokost i søndags skulle der selvfølgelig lidt fisk på bordet. Men da vi alle har forskellige syn på sild – nogle spiser det gerne, andre rører det ikke, jeg selv er mest til stegte sild i lage osv osv, syntes jeg ikke det var det oplagte, at lægge ud med en sildemad. Desuden ville jeg …

Lækker sommersalat med friske asparges, avokado, edamame bønner, feta, jordbær, saltmandler og chiadrys.

Lækker sommersalat med friske asparges, avokado, edamame bønner, feta, jordbær, saltmandler og chiadrys.

Blomkålssalat med feta og saltmandler

Blomkålssalat med feta og saltmandler

Greek Lemon Chicken Skewers with Tzatziki Sauce | Recipe

Greek Lemon Chicken Skewers with Tzatziki Sauce | Recipe