Cinnamon Wreath Bread - my mom made these, but they were called Swedish Tea Rings

Cinnamon Wreath Bread - my mom made these, but they were called Swedish Tea Rings

A delicious macaron with a slight touch of cocoa sandwiched together with a creamy coffee buttercream. **Just like that the summer flew by! My blog has been very quiet lately and I apologize for no...

Coffee Macarons (Italian Method)

A delicious macaron with a slight touch of cocoa sandwiched together with a creamy coffee buttercream. **Just like that the summer flew by! My blog has been very quiet lately and I apologize for no...

Cinnamon Sweet Bread cinnamon sweet bread

Cinnamon Sweet Bread cinnamon sweet bread

Vanilla Bean Macarons from @kokocooks

Vanilla Bean Macarons from @kokocooks

Chocolate Pears in Puff Pastry - Recipe is in Spanish, but easily translatable on-line / Sweet Cake Blogger

Peras con chocotate

Chocolate Pears in Puff Pastry - Recipe is in Spanish, but easily translatable on-line / Sweet Cake Blogger

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!

Sunde romkugler

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Pinterest
Søg