Himmelsk lækker og svampet kanelkage med cremet kakaoglasur

Himmelsk lækker og svampet kanelkage med cremet kakaoglasur

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Bikuber - En skøn marengstop fyldt med fløde rørt op med lækker chokolade for så at blive "toppet" med et drys kakao - Vanvittig nemt og super lækkert...

Bikuber - En skøn marengstop fyldt med fløde rørt op med lækker chokolade for så at blive "toppet" med et drys kakao - Vanvittig nemt og super lækkert...

Tomas skildpaddecreme på chokoladecupcake

Tomas skildpaddecreme på chokoladecupcake

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Denne lagkage imponerer med sin sprøde kiksebund, to slags fløjlsbløde mousser, en chokolademousse og en hindbærmousse, og et væld af friske bær på toppen.

Denne lagkage imponerer med sin sprøde kiksebund, to slags fløjlsbløde mousser, en chokolademousse og en hindbærmousse, og et væld af friske bær på toppen.

Må prøves! Lagkage med appelsincreme, skildpaddemousse og marcipan

Må prøves! Lagkage med appelsincreme, skildpaddemousse og marcipan

Opskriften er svigermors, og det er mange år siden, jeg har fået den skrevet ned. Vi fik den ved et besøg i sommerhuset, så derfor passer det så fint, at jeg laver den nu, hvor vi også er i sommerh…

Opskriften er svigermors, og det er mange år siden, jeg har fået den skrevet ned. Vi fik den ved et besøg i sommerhuset, så derfor passer det så fint, at jeg laver den nu, hvor vi også er i sommerh…

Pinterest
Søg