pølsehorn

pølsehorn

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Homemade Sourdough Bread

Homemade Sourdough Bread

Tag dig altid godt af dig selv. Citat,omsorg

Tag dig altid godt af dig selv. Citat,omsorg

Verdens bedste og nemmeste hjemmebagte brød | Sif Orellana ca. 5-10 g gær 1⁄2 l vand 2 tsk godt salt (flagesalt er min favorit) 7 dl hvedemel + 3 dl groft mel og blandede frø og kerner efter eget valg

Verdens bedste og nemmeste hjemmebagte brød | Sif Orellana ca. 5-10 g gær 1⁄2 l vand 2 tsk godt salt (flagesalt er min favorit) 7 dl hvedemel + 3 dl groft mel og blandede frø og kerner efter eget valg

Pretzel cone from crescent rolls

Wonderful DIY Yummy Bread Cones

Pretzel cone from crescent rolls

Lækre rødbedeboller med en imponerende flot farve og en virkelig skøn smag. De er både gode til morgenmad, frokost eller til eftermiddagskaffen.

Rødbedeboller

Lækre rødbedeboller med en imponerende flot farve og en virkelig skøn smag. De er både gode til morgenmad, frokost eller til eftermiddagskaffen.

Sunde chiaboller. Ingredienser  2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde   Tænd ovnen på 175 grader.   Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse.   Bland sammen med resterende ingredienser.   Rør dejen godt sammen.   Form dejen til boller på en bageplade   Bages i 20 minutter.

Sunde chiaboller. Ingredienser 2 æg 1 stor gulerod 1 tsk chiafrø 1 spsk økologisk kokosmel 1 dl økologisk affedtet mandelmel 1/5 dl havregryn 1 tsk frisk revet ingefær En håndfuld solsikkekerner Lidt bagepulver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader. Guleroden rives på rivejern i ønskede størrelse. Bland sammen med resterende ingredienser. Rør dejen godt sammen. Form dejen til boller på en bageplade Bages i 20 minutter.

Langtidshævet grovboller med kerner

Langtidshævet grovboller med kerner

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Pinterest
Søg