Elisabeth Gummesen

Elisabeth Gummesen

Elisabeth Gummesen
Flere idéer fra Elisabeth
Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Ny side1

Ny side1

Kylling i karry med ris ♥ jegelskermad.dk (Recipe in Danish)

Kylling i karry med ris ♥ jegelskermad.dk (Recipe in Danish)

Kyllingebryst med bacon, ost og bacon

Kyllingebryst med bacon, ost og bacon

Kog pastaen.<br /> <BR> Skær kyllingefiletterne ud i tern og steg dem på en pande i krydderierne. Rist bacon til det er næsten færdigt.<br /> Bland den kogte pasta med kylling og bacon i et ildfast

Kog pastaen.<br /> <BR> Skær kyllingefiletterne ud i tern og steg dem på en pande i krydderierne. Rist bacon til det er næsten færdigt.<br /> Bland den kogte pasta med kylling og bacon i et ildfast

Pastafad med bacon

Pastafad med bacon

De færdige brød

De færdige brød

Rustikke og sprøde kartoffelrösti, der er ultra nemme at bage i ovnen.

Rustikke og sprøde kartoffelrösti, der er ultra nemme at bage i ovnen.

Nutella Stuffed Pancakes - frozen Nutella discs makes it a breeze to make the Nutella stuffed pancakes!

Nutella Stuffed Pancakes - frozen Nutella discs makes it a breeze to make the Nutella stuffed pancakes!

Bid til bolle. Farmors fastelavnsboller er opgraderet med god chokolade og ægte vanilje. Foto: Marie Holm

Bid til bolle. Farmors fastelavnsboller er opgraderet med god chokolade og ægte vanilje. Foto: Marie Holm