Slik

Collection by Egmont Lorenzen • Last updated 9 weeks ago

22 
Pins

Lækre Bountykugler | livingonabudgetdk

Se hvordan du nemt kan lave lækre bountykugler. Fyld kagedåsen med disse velsmagende bountykugler. Årets julekonfekt. Det søde køkken.

P-tærter med hjemmelavet fransk nougat | Mummum.dk

·
17 reviews
·
3.5 hours
·

Nem opskrift på hjemmelavede p-tærter med hjemmelavet fransk nougat 🍫 Lav din helt egne p-tærter. Det er et sjovt og hyggeligt projekt.

Sunde karamelsnitter - Opskrift på Sund Snack | Mummum.dk

·
43 reviews
·
1.5 hours
·

Nem opskrift på sunde karamelsnitter, som er et fint alternativ til kage eller slik. De er uden hvid sukker og er i stedet sødet med dadler. Vi plejer at skære dem ud i stykker, hvorefter vi fryser dem ned. De tør nemlig op på 20 minutter, så når lækkersulten melder sig, så tager vi blot en af dem op af fryseren.

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler - Anna-mad.dk

Rocky road er det perfekte hjemmelavede slik, og jeg er især vild med kombinationen af mørk chokolade, dumle karameller, skumfiduser og ristede mandler.

Rocky road - Opskrift på verdens nemmeste julekonfekt af Mette Grønbjerg

Den nemmeste julekonfekt der findes, er Rocky Road. I denne udgave giver de saltede peanuts et godt modspil til de søde skumfiduser.

Juleslik Med Saltede Mandler Og Chokolade - Hjemmelavet Juleslik

Saltmandler og chokolade - en himmelsk kombination! Find min opskrift på saltmandler lige her.

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler - Anna-mad.dk

Rocky road er det perfekte hjemmelavede slik, og jeg er især vild med kombinationen af mørk chokolade, dumle karameller, skumfiduser og ristede mandler.

Snickers - Opskrift på verdens lækreste syndige snickers chokoladebar

Sammenblandingen af chokolade, med de salte peanuts den fløjlsbløde karamel og den lækreste franske nougat, er intet mindre end himmelsk, de er syndig gode!

Chokoladehapsere Med Peanuts, Karamel Og Skumfiduser

Endnu en omgang hapsere med chokolade! Jeg elsker alt med chokolade, så hvorfor ikke dele endnu en chokoladehapser her i juletiden? 25 små hapsere – 20×20 cm form Du skal bruge: 400 gram god lys chokolade (f.eks. callebaut – men du bestemmer helt selv hvilken…

Chokolade bites med popkorn og karamel – #Hashtagmor

Mine små chokolade bites med fyld af popkorn og lækker karamel er et hit blandt både børn og voksne! Prøv den endelig eller find en anden opskrift her.

Nem opskrift på lækker hjemmelavet Daim chokolade

·
51 reviews
·

Denne opskrift på hjemmelavet Daim, skulle have været med i min julekalender, men der var så mange opskrifter i forvejen, så jeg besluttede at vente lidt med at dele den. Det er faktisk virkelig nemt at lave Daim selv og det smager fuldstændig som de rigtige Daim chokolader. Måske du skal prøve opskriften her i weekenden? Rigtig god fredag!

Julemandler med chokolade og lakrids

En fantastisk julegodte (som også godt kan spises, selvom det ikke er jul). Jeg var i fredags forbi min søde veninde, Cecilie, og hendes rumbo havde simpelthen lavet de mest fantastisk chokolade/la…

Flapjacks - saftige müslibarer med chokolade

Opskrift på flapjacks dyppet i mørk chokolade. Flapjacks er en form for super saftige müslibarer med mandler

Hjemmelavet twix - lækker chokoladebar med kiks og karamel

Hjemmelavet twix med sprød kiks og sød lækker karamel - overtrukket med et tykt lag chokolade og lige til at nyde - få opskriften her

Saltet karamel popcorn - lækre sprøde karameliseret popcorn opskrift.

·
1 review
·
30 minutes
·

Her får du opskriften på mine skønne saltet karamel popcorn.

Marshmallow-brud med nødder og chokolade | Femina

·
3 reviews
·
10 minutes
·

Bløde skumfiduser er en sikker vinder i slikposen og vækker begejstring hos både børn og voksne, når de toppes med et lag god chokolade og syrlige bær. Her får du opskriften på marshmallow-brud med nødder og chokolade