Pizza & Pitabrød og Madtærter

Collection by Egmont Lorenzen

26 
Pins

Peinirli med kartoffel og pesto - Lækre græske pizzabåde | Mummum.dk

·
85 reviews
·
15.5 hours
·

En virkelig lækker opskrift på anderledes pizza, nemlig den græske version der kaldes peinirli. Denne gang har vi lavet dem med pesto. kartoffelskiver, frisk mozzarella og sprødstegt serranoskinke.

Kartoffelpizza med spinat og pancetta

·
8 reviews
·
28 minutes
·

Sprød pizzza med italiensk bacon og spinat på en bund af kartoffelskiver.

Pitabrød med grillet aubergine og krydret pulled pork

Udfordr dine madlavningskundskaber og server krydret pulled pork med grillet aubergine til weekendens gæster. Få opskriften her!

Tærte med broccoli og bacon - Nem opskrift | Mummum.dk

·
34 reviews
·
1.5 hours
·

Nem opskrift på en lækker tærte med bacon og broccoli. Tærter er fantastiske til aftensmad, da det er nemt og hurtigt at lave. Her får du også opskriften på en nem grov tærtedej, som giver en fantastisk tærtebund.

Græsk peinirli I Opskrift på det lækreste græske peinirli brød med ost

Lige for lidt siden var vi på Rhodos, hvor vi smagte det mest fantastiske brød. Nemlig Peinirli. Mest af alt er det vist den græske form for pizza – i en ubådsform, med et tons ost. Og der er altså noget ved udformning, som bare gør det ekstra lækkert og muligt, at holde på en del ost. Fyldet kan man jo variere i en uendelighed – alt efter hvad smagsløgene skriger på eller hvad der gemmer sig i køleskabet af rester. Jeg er i hvert fald slet ikke færdig med at udforske peinirli. Og så kan jeg…

Blomkålstærte med skinke

·
4 reviews
·

Blomkål og skinke smager fantastisk sammen, og i denne tærte kombineres de med smeltet ost, hvilket kun gør det ekstra lækkert.

Tyrkisk pide med oksekød

·
6 reviews
·
2 hours
·

Prøv vore opskrift på en lækker og sprød Tyrkisk pide med oksekød. Super lækket alternativ til den klassike pizza. Masser af smag og virkelig nemt at lave.

Nem opskrift på hjemmelavede pitabrød, som får hullet i midten hver gang. Du får luftige, store og svampede pitabrød, som kan fyldes med dit yndlings fyld.

Luftige pitabrød – Den bedste opskrift | Mummum.dk

·
16 reviews
·
2 hours
·

Opskrift på de bedste og nemmeste pitabrød, som er saftige og lækre. Du får selvfølgelig lommen i brødet til at putte fyld i og ender på ingen måde med en flad bolle. Fyld dem eksempelvis med falafel, salat og dressing. Det er en super god kombination og det er nem aftensmad eller frokost.

Pizzadej – perfekt opskrift – Beretninger fra et autentisk landbrug

Pizzadej – perfekt opskrift

Det er meget godt med Søren Sørøvers opskrift på tomatsauce – men der mangler en pizzabund at sprede den på. Pizzaer bliver der bagt en del af her i køkkenet. Fordi de smager fantastisk, og f…

Fantastisk hjemmelavet Pizza sandwich | Lækker opskrift | Find den på Maduniverset

Skøn og lækker opskrift på Fantastisk hjemmelavet Pizza sandwich - Prøv den her! Opskrift vist 38072 gange. Find flere gode opskrifter på Pizza her på Maduniverset.

Nem tærte med milde forårsløg og skinketern. Lækker mad med ganske få ingredienser.

Tærte med forårsløg og skinke

·
3 reviews
·

Nem tærte med milde forårsløg og skinketern. Lækker mad med ganske få ingredienser.

Kebab - hjemmelavet shawarma opskrift med lammekød

Virkelig lækker opskrift på lamme shawarma kebab med duftende krydderier og den helt rigtige smag - perfekt til pita og godt tilbehør

Tyrkisk pide med oksekød - Nem opskrift på pide med oksekød

·
6 reviews
·
2 hours
·

Tyrkisk pizza med fyld af oksekød og feta

Nem skinkestang - lækker snack eller tilbehør til aftensmaden

Nem skinkestang! Her har du opskriften på en super nem og lækker skinkestang, som du kan servere til et tapasbord, som snack eller tilbehør til aftensmaden.

Pizzadej Tipo 00 - Italiensk pizzadej til sprød pizzabund

·
4 reviews
·
2.5 hours
·

Giver en super sprød og lækker pizzabund

Big Mac Pakker - Opskrift På Butterdejspakker Med Big Mac Fyld

·
3 reviews
·
73 minutes
·

Big mac pakker er butterdejspakker fyldt med hakket oksekød, cheddar og hjemmelavet big mac dressing. Få opskriften på butterejspakkerne her.