Opskrifter H & M

Collection by Egmont Lorenzen • Last updated 2 days ago

62 
Pins

Sund rösti-sandwich med kylling

·
29 reviews
·
40 minutes
·

Nem opskrift på en lækker rösti sandwich med kylling og hytteostblanding. En nem, mættende og sund sandwich lavet uden brød, men i stedet med rösti.

Citronpasta med ærter og bacon // Lemon pasta with peas and bacon

·
4 reviews
·
20 minutes
·

Når det skal være nemt, hurtigt og billigt, er en simpel pastaret som denne lige sagen. Her får du opskriften på citronpasta med ærter og bacon

Vegansk blomkålscurry med sprød topping & ris // Vegan cauliflower curry with apple-peanut topping

·
8 reviews
·
40 minutes
·

Der er skruet helt ned for kødet og helt op for grøntsagsindholdet i denne gryderet, der smager og mætter godt. Her får du opskriften på blomkålscurry med sprød topping og ris

Grillede kyllingespyd med kartoffelsalat og ærtedip | Femina

·
6 reviews
·
40 minutes
·

En lun sommeraften på terrassen bliver fuldendt med honningmarineret kylling. Læg gerne kyllingekødet i marinaden dagen i forvejen. Her får du opskriften på grillede kyllingespyd med kartoffelsalat og ærtedip

Sund tunsandwich

Opskrift på sund tunsandwich i den lækreste grovbolle med kerner. Indeholder salat, tunsalat, frisk avocado og syltede rødløg.

Verdens nemmeste aftensmad: Citronkylling med kartofler og kikærter

Verdens nemmeste aftensmad: Citronkylling med kartofler og kikærter

Hvis du også elsker mad, som bare skal lægges i et fad og hygge sig i ovnen, vil du elske den forårsagtige opskrift på citronkylling!

Pandestegt Ris

Nem og lækkert risret! Jeg har udgivet en stor dessert e-bog, som jeg håber, at du vil købe! Det vil betyde alverden for mig og det er også en kæmpe hjælp til bloggen og min YouTube kanal <3 Den kan købes lige HER 😀 4 personer…

Wok med nudler og kylling - ny favorit :-)

(Foto lånt fra Justataste.com, hvor jeg også har fundet den oprindelige opskrift) Denne opskrift prøvede vi for første gang i sidste uge - og det bliver helt sikkert ikke sidste gang! Alle i familien var vilde med den :-) Når vi finder en rigtigt god opskrift skriver vi den ind i vores eget opskriftbibliotek, hvorfra vores søn (på 11) finder opskrifter, når han har maddag. Af samme årsag kan det godt være at nedenstående er lige lovlig detaljeret for en erfaren kok; men prøv opskriften…

Græsk gyros med kyllingekebab - Serveret på naanbrød | Mummum.dk

·
31 reviews
·
1.5 hours
·

Opskrift på græsk gyros med kyllingekebab, tzatziki og syltede rødløg. Vi har lavet det på hjemmelavede fladbrød, så det bliver ikke bedre.

Hakkebøffer i fad - Opskrift med cremet champignonsauce

Opskrift på hakkebøffer i fad med cremet champignonsauce.

Mange gode brød begynder med en surdej. Her får du 2 opskrifter på surdej fra Det Danske Bagerlandshold - en med rug og en med fuldkornshvede.

Lær at lave surdej med Det Danske Bagerlandshold -

Mange gode brød begynder med en surdej. Her får du 2 opskrifter på surdej fra Det Danske Bagerlandshold - en med rug og en med fuldkornshvede.

Tabouleh med laks

·
18 reviews
·
35 minutes
·

Nem opskrift på tabouleh bulgursalat serveret med stegt laks. En lækker, sund og smagfuld ret, som er perfekt som en sund aftensmad eller frokost.

Nem skinkestang - lækker snack eller tilbehør til aftensmaden

Nem skinkestang! Her har du opskriften på en super nem og lækker skinkestang, som du kan servere til et tapasbord, som snack eller tilbehør til aftensmaden.

Pikant pastasalat – Ravfood

Pikant pastasalat

Pikant pastasalat – Ravfood