Mad

Collection by Egmont Lorenzen • Last updated 9 days ago

424 
Pins
 • 
6 
Followers

Mormors opskrift på forloren hare! (Den bedste) | aftensmad | amatoerkokken

Mormors opskrift på forloren hare! (Den bedste)Lige fra da jeg var helt lille har det her været opskriften på forloren hare.Den smager bare så godt.Der er både bacon, revet løg, revet kartofler, grøntsagsboullion som altså bare gør den hammer god. Og selvfølgelig må vi ald

Brændende kærlighed med rodfrugter | Femina

Mærk din indre flamme med brændende kærlighed, der her er opgraderet med vitaminrige rodfrugter. Her får du opskriften på brændende kærlighed med rodfrugter

Mørbrad i fad

·
18 reviews
·
70 minutes
·

Værsgo - her får du opskriften på den klassiske udgave af mørbrad i fad med flødesovs, sprødstegte bacontern og champignon serveret med cremet kartoffelmos.

Porre-pasta ret i ovnen - sunderehverdag.dk

Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Medmindre det er sommer, for så serverer hun gerne hendes kartoffelsalat til en omgang grill mad, men ellers, står den altid på hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Det er…

Kartoffelfad Med Hamburgerryg, Porrer Og Fløde

Lækkert kartoffelfad med hamburgerryg. En ret som passer sig selv i ovnen og du kan have rester til et par dage i køleskabet.

Pastaret i ovn - Berits univers

Nogle gange skal det bare være nemt, og det er denne pastaret i ovn. Den kan varieres med fyld efter hvad man lige har i køleskabet, og om der er nogen rester der skal ryddes op i. Som tilbehør har vi fået flutes, man kan selvfølgelig også lave en salat til, men jeg må jo indrømme at det er ikke altid vi lige får noget grønt til. Men jeg øver mig, og jeg synes at det går væsentlig fremad… Jeg kan faktisk ret godt lide de færdige hvidløgsflutes på frost, som bare lige skal bages færdig på…

Cremet pasta med bøf og tomat - Pasta med oksekød | Mummum.dk

·
124 reviews
·
45 minutes
·

Cremet pasta vend i en lækker tomat-fløde sauce med bøf, hvidløg og persille. En super nem ret at lave og resterne kan med fordel bruges til madpakker dagen efter.

Orientalsk risret med spidskål, gulerødder og snackpeber

Her er Knorr's orientalske risret peppet op med grøntsager. 4-6 portioner 1 pk Knorr Orientalsk risret 500 g hakket oksekød 1 spidskål 400 gram revet gulerod (jeg brugte en pose revne gulerødder fra Rema 1000) 2 snackpeber 2 løg Lidt salt og peber Lidt olie Parmesanost Tænd ovnen på 200 grader. Hak løget, og skær snackpeber og spidskål i tern og strimler. Svits løget i olien i en stor gryde. Svits herefter oksekødet. Kom gulerødder, hvidkål og snackpeber i gryden og svits det let. Kom vand…

Pasta i mornaysovs med kylling, broccoli og porrer

Pasta i mornaysovs med kylling, broccoli og porrer. Nem og mega lækker aftensmad som er et hit både hos de store og små. Findt opskriften her.

Pasta med fløde, ristede champigoner og bacon - Mad for Madelskere

·
30 reviews
·
30 minutes
·

Lækker pasta med fløde, champignon, bacon og hvidløg, citron og persille. Det er en nem og enkel ret, som smager fantastisk og er et hit hos børn og voksne.

Verdens bedste opskrift på forloren hare med flødesauce og tyttebær som mormor lavede den

Denne opskrift på forloren hare er efter min mening den eneste rigtige. Den stammer fra min mormor og jeg fandt den i 90´erne håndskrevet på en lille lap papir, gemt i en meget gammel og slidt udgave af Frøken Jensens Kogebog. Jeg har fået retten serveret hos hende mange gange i min barndom, og det var én af livretterne. Den er proppet med røget spæk - det er det som giver den helt specielle gode smag. Jeg kasserer spækket fra kødet inden servering, men det er jo en smagssag om man ønsker at…

Spaghetti i svampesauce med kødboller | Mummum.dk

·
2 reviews
·
50 minutes
·

En nem opskrift på en lækker og cremet pastaret med kødboller, vendt i en sauce lavet på champignoner og fløde. Du kan sagtens udelade champignonerne eller erstatte med eksempelvis peberfrugt eller asparges. Det er en super nem hverdagsret, som bare er så god til aftensmad.

Kylling Og Kartofler I Whiskysauce - Lækker Aftensmad

·
18 reviews
·
50 minutes
·

Jeg elsker whiskysauce, jeg elsker kylling og jeg elsker kartofler! Så hvorfor ikke smide det hele sammen og få en fantastisk lækker ret!

Chicken Katsu - sprød, paneret kylling med karrysovs | Mummum.dk

·
60 reviews
·
80 minutes
·

En nem og lækker opskrift på Chicken Katsu, som er en opgraderet version af kylling i karry. Kyllingefileten bliver paneret og stegt og saucen er lavet på grøntsager. Hvis man ikke er til kokosmælk, så kan den sagtens erstattes af almindelig madlavningsfløde.

One pot risret med oksekød og grøntsager - Sund på budget

Nem og lækker opskrift på bagt ris, der kommes i et fad med kylling og champignon. Det hele bages i ovnen, så der er minimal opvask og hurtig aftensmad.

Bagt ris med kylling og champignon | Mummum.dk

·
2 reviews
·
50 minutes
·

Super nem opskrift på bagt ris i fad med kylling. Det er en god one-pot ret eller alt-i-et-fad ret, som er skøn i hverdage, hvor der er travlt. Man kan sagtens eksperimentere og putte grøntsager i retten også. Det gør den ikke dårligere, tværtimod.