is

Collection by Egmont Lorenzen • Last updated 5 days ago

33 
Pins
Ispinde med jordbær og mørk chokolade (38)

Ispinde med jordbær og mørk chokolade

Disse lækre ispinde med jordbær og mørk chokolade smager skønt, de er nemme at lave og så er de lidt sundere end almindelige is.

4 sunde is

4 opskrifter på sunde is - My Place for Cakes

Sommertid er is-tid. Her er 4 opskrifter på sunde is som kan nydes med god samvittighed. De er lavet på ren frugt og er således uden tilsat sukker.

Hjemmelavede bounty-ispinde | Mad & Bolig

Disse iskolde mini-bountys på pind er slet ikke til at stå for! De er lavet af bloggerne Anne au Chocolat og Maja Ambeck Vase og består af en kokossorbet, mørkt chokoladeovertræk og et drys kokosmel.

Chokoladeispinde - som Magnum | Lækker opskrift!

Disse hjemmelavede chokoladeispinde er ligsom Magnus - bare meget bedre! De smager så godt og så intenst af chokolade.

Ferrero rocher islagkage med nøddebund, nougat-is, chokoladeganache og ferrero rocher chokolade. Find den nemme opskrift lige her.

Ferrero rocher islagkage - Nem opskrift 🍫 | Mummum.dk

·
21 reviews
·
6.5 hours
·

Nem opskrift på en skøn ferrero rocher islagkage med nøddebund lavet på hasselnødder, nougatis, chokoladeganache og ferrero rocher chokolade på toppen. Kan sagtens laves i god tid.

Ispinde med jordbær og mørk chokolade

Disse lækre ispinde med jordbær og mørk chokolade smager skønt, de er nemme at lave og så er de lidt sundere end almindelige is.

Hjemmelavet Toms Skildpadde Ishapsere - Hjemmelavet Is

De lækreste ishapsere med smag af skildpadde uden at bruge Toms skildpadder! De er simpelthen så nemme og smager præcis som skildpadde og skildpaddeis.

Sundae med karamel ala Mummum - Ligesom på McDonald's | Mummum.dk

·
9 reviews
·
3 hours
·

Her får du opskriften på Guds gave til mennesket – nemlig Sundae. Vi tør godt at garantere at du med denne opskrift kommer til at ramme dem de sælger på McDonald’s. Cremet softice med hjemmelavet karamel toppet med Crunch af karameliserede mandler.

Daim islagkage

Daim islagkage | Opskrift på Daim islagkage på mandelbund

Daim islagkagen er den perfekte dessert. Server med friske bær og du har den perfekte sommer dessert. Opskrift på Daim islagkage på mandelbund

Chokolade-ispinde med nøddeknas...

Pause med ispinde? Sorry, der kommer altså lige en omgang til. I weekenden lavede jeg nemlig disse lækre basser til Max, som skulle komme på...

Karamelis

Saltkaramel is - opskrift på hjemmelavet is med karamel

Hjemmelavet lækker saltkaramel is med fløde er ganske uimodståelig og super lækkert - opskriften er nem og den er at finde her

Hjemmelavede ispinde med jordbær og rabarber | Mad & Bolig

Få opskriften på de lækreste hjemmelavede ispinde med jordbær og rabarber fra Mad & Boligs store is-værksted!

Simpel Hjemmelavet Vaniljeis - Cremet Og Lækker Vaniljeis

Simpel Hjemmelavet Vaniljeis - Cremet Og Lækker Vaniljeis

·
9 reviews
·
55 minutes
·

Lækker hjemmelavet vaniljeis på ismaskine.

Opskrift på hjemmelavet is med solbær. Nem og lækker dessert opskrift fra Marinas Mad

Opskrift på hjemmelavet kæmpe eskimo dessert

·
10 reviews
·
20 minutes
·

Jeg elsker isen "kæmpe eskimo" og her får du en meget nem hjemmelavet version af den populære is med mørk chokolade og solbær. Isen kan laves helt uden brug af ismaskine og du behøver hellere ikke stå og røre i den når den er kommet i fryseren. Nemmere bliver det næsten ikke! Pynt med mørke chokoladeflager og solbærsyltetøj.Det er en meget nem isdessert, men da isen skal fryse skal du starte mindst 12 timer inden du vil servere desserten. Af opskriften bliver der ca 7 dl færdig is. Jeg…

Pynt evt. med citronskiver ved servering.

Citronis - super nem opskrift

·
2 reviews
·

Den her cremede citronis er frisk og sød på én og samme tid, og så er opskriften sindssygt nem at følge. Faktisk tager det kun fem minutter at blande isen sammen, og så klarer fryseren resten af arbejdet.