Genesis (stor pb) af Karin Slaughter, ISBN 9788792639523  En alvorligt såret kvinde bringes til skadestuen. Kvinden er blevet ramt af en bil, men eftersom hun er nøgen og har været udsat for brutal vold, står det hurtigt klart, at hun har været offer for en person med et yderst forskruet sind. - Sara Blædel (forkortet)

Genesis (stor pb) af Karin Slaughter, ISBN 9788792639523 En alvorligt såret kvinde bringes til skadestuen. Kvinden er blevet ramt af en bil, men eftersom hun er nøgen og har været udsat for brutal vold, står det hurtigt klart, at hun har været offer for en person med et yderst forskruet sind. - Sara Blædel (forkortet)

Mord for øje / af Karin Slaughter, ISBN 9788792845023  Hovedpersonen Sara Linton er retsmediciner. Et usædvanligt brutalt mord på en ung, kvindelig universitetsprofessor - søster til Saras ex-mands medarbejder. En anden ung kvinde forsvinder sporløst, - en serieforbryder på spil. Og det er måske heller ikke tilfældigt, at Sara gennem lang tid har modtaget et anonymt postkort med religiøse citateter en gang om året - af Sara Blædel (forkortet)

Mord for øje (stor pb) af Karin Slaughter, ISBN 9788792845023

Brunstkalenderen af Emma Hamberg, ISBN 9788799326921

Brunstkalenderen af Emma Hamberg, ISBN 9788799326921

One Day af David Nicholls, ISBN 9780340896983

Fishpond Australia, One Day by David Nicholls. Buy Books online: One Day, ISBN David Nicholls

Lena Adams er politikommisær i Heartsdale, og prøver at fortrænge sine dårlige minder fra sin fødeby, Reece. Det bliver dog klart for hende, at man ikke kan flygte fra fortiden: Da en ung kvinde findes maltraktereti Reece, er Lena den eneste mistænkte.   Heartsdales politichef Jeffrey Tolliver og hans kone Sara Linton prøver desperat at finde frem til den rigtige morder, så Lena Adams kan blive frikendt og mordene høre op.

Lena Adams er politikommisær i Heartsdale, og prøver at fortrænge sine dårlige minder fra sin fødeby, Reece. Det bliver dog klart for hende, at man ikke kan flygte fra fortiden: Da en ung kvinde findes maltraktereti Reece, er Lena den eneste mistænkte. Heartsdales politichef Jeffrey Tolliver og hans kone Sara Linton prøver desperat at finde frem til den rigtige morder, så Lena Adams kan blive frikendt og mordene høre op.

Vantro af Karin Slaughter, ISBN 9788792639301  Politikommisær Jeffrey Tolliver gør et makabert fund i en skovbund, idet han nærmest snubler over et metalrør, der fører ned til en interimistisk grav. En ung kvinde er blevet levende begravet, og ser umiddelbart ud til at være død af iltmangel. Men retsmediciner Sara Lintons obduktion afslører et ganske andet scenario.

Vantro af Karin Slaughter (E-bog)

Pinterest
Search
Explore, find, try and do with a Pinterest account

Free, unlimited access to ideas

Sign up to see more

OR

By continuing, you agree to Pinterest's Terms of Service, Privacy Policy
Already a member?
Log in
Pinterest helps you find ideas to try.