Dorte Simonsen

Dorte Simonsen

Dorte Simonsen
More ideas from Dorte
Ingredienser: 30 gr rå engelsk lakrids, 30 gr lakridspulver, 2 spsk tørrede fennikel, 140 gr sukker & 70 cl vodka. fyld et henkogningsglas op med blandingen & tilsæt vodka. lad snapsen trække 1 uges tid ved stuetemperatur, ryst glasset af og til. filtreres & hældes på flaske. - drueagurke sn...

Ingredienser: 30 gr rå engelsk lakrids, 30 gr lakridspulver, 2 spsk tørrede fennikel, 140 gr sukker & 70 cl vodka. fyld et henkogningsglas op med blandingen & tilsæt vodka. lad snapsen trække 1 uges tid ved stuetemperatur, ryst glasset af og til. filtreres & hældes på flaske. - drueagurke sn...

een bloemstuk vol helleborius en schors - (re)Pinned by Idea Concept Design.nl

een bloemstuk vol helleborius en schors - (re)Pinned by Idea Concept Design.nl

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Selvom dagens ret er lavet af noget så hverdagsagtigt som hakket kalv og flæsk, så ville jeg ikke betænke mig et eneste øjeblik på at servere den for gæster. I al beskedenhed så smager den simpelthen bare så godt. Jeg har

Selvom dagens ret er lavet af noget så hverdagsagtigt som hakket kalv og flæsk, så ville jeg ikke betænke mig et eneste øjeblik på at servere den for gæster. I al beskedenhed så smager den simpelthen bare så godt. Jeg har