rabarberkage-tuckiks-flødeskum (3)

Rabarberkage med tuckiks-bund og flødeskumstop

rabarberkage-tuckiks-flødeskum (3)

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg – lige til madpakken. (Recipe in Danish)

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg – lige til madpakken. (Recipe in Danish)

Rabarbermousse på sprød kiksebund

Rabarbermousse på sprød kiksebund

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Farmor hygge er en blog om madlavning, bagning, syltning og andre kreative sysler i hverdagen.

Farmor hygge er en blog om madlavning, bagning, syltning og andre kreative sysler i hverdagen.

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Pinterest
Søg