Tapas

Collection by Dorte Clausen • Last updated 6 weeks ago

111 
Pins
 • 
33 
Followers
Dorte Clausen
Pandekagehapsere med røget laksepatéDisse pandekagehapsere med røget laksepaté er virkelig lækre. Brug dem som en del af en buffet, velkomstsnack eller til en hel almindelig aftensmad. Kun fantasien sætter grænser!Her er hvad du skal bruge:Pandekager:Ca. 10 store pandekager2

Pandekagehapsere med røget laksepaté | aftensmad | amatoerkokken

Pandekagehapsere med røget laksepatéDisse pandekagehapsere med røget laksepaté er virkelig lækre. Brug dem som en del af en buffet, velkomstsnack eller til en hel almindelig aftensmad. Kun fantasien sætter grænser!Her er hvad du skal bruge:Pandekager:Ca. 10 store pandekager2

Spyd med tomat og mozzarella - nem opskrift - madenimitliv.dk

Blinis med chiliost og sprødstegt serranoskinke | Mummum.dk

·
23 reviews
·
35 minutes
·

Nem opskrift på blinis med chilicreme og sprødstegt serranoskinke. De er så nemme at lave og så smager de skønt. Perfekte som forret eller til tapas.

Hurtig Lakserillette på Sprøde Rugbrødschips — Sesam, Sesam

Her er en lille mundhaps til nytårsdrinken, nytårskuren, brunchbordet eller måske sommermiddagen på terrasen, når vi kommer dertil en gang. I min optik er lakserillette genialt. For alle os laksefans, er det altid lige i skabet. Det smager skønt, og ser altid dejligt festligt ud - og så s

Butterdejspakker Med Skinke, Flødeost Og Bacon

·
3 reviews
·
35 minutes
·

Skønne butterdejspakker med skinke, flødeost og bacon. En herlig snack for familien og gæsterne! De er også frysevenlige og kan nydes både varme og kolde.

Ristet rugbrød med laks - lækre små hapsere

Ristet rugbrød og laks er en fantastisk kombination - ikke mindst i disse lækre små hapsere med frisk agurk og en herlig flødeostcreme med krydderurter.

Kartoffelpandekager med varmrøget lakserilette - Anna-mad.dk

·
1 review
·

Mød den perfekte forret, snack, appetizer eller tapas. Sprøde kartoffelpandekager toppet med varmrøget lakserilette. Dine gæster vil være helt vilde!

Laksebidder opskrift med tranebærcreme - se her

Lakseskiver smurt med tranebærcreme lavet på smøreost, tranebær og valnødder. Servér med dild og godt brød til forretten. Klik her og se opskriften

Avocadocreme til laks - prøv fantastisk opskrift - Grødgrisen .dk

·
8 reviews
·
15 minutes
·

Avocadocreme med rygeost, laks og smørstegt rugbrød smager fantastisk, er nemt at lave, og er en sund og lækker komponent til brunchbordet. Prøv selv!

Tandoori kyllingefrikadeller i ovn ⋆ BY DIANAWI

Her er opskriften på verdens bedste og sunde kyllingefrikadeller, bagte i ovn. De smager fantastisk både til aftensmad og til frokost. Snup opskriften her.

Picture of Greek appetizers with black and green olives and feta cheese stock photo, images and stock photography. Image 7297034.

Greek appetizers with black and green olives and feta cheese

123RF - Millions of Creative Stock Photos, Vectors, Videos and Music Files For Your Inspiration and Projects.

Ørredrillette med krydderurter og ristet rugbrød - Pilens Køkken

Ørredrillette med krydderurter, cornichoner og ristet rugbrød - en virkelig simpel, men absolut lækker, lille forret eller frokost.

Aspargesstænger - Sprøde Asparges Med Butterdej Og Parmesan

Sprøde asparges bagt med butterdej og parmesan. Lækre snacks til bordet og gæsterne vil elske dem. Få opskriften på aspargesstænger her.