Gærbrød

Collection by Dorte Clausen • Last updated 6 weeks ago

202 
Pins
 • 
33 
Followers
Dorte Clausen
0:23

Verdens bedste hvidløgsflutes med mozzarella & feta | Opskrifter | Nanna Pretzmann

Opskriften på verdens bedste hvidløgsflutes med mozzarella og feta er lynhurtigt blevet en af de mest populære på domænet. De er latterligt gode og lette at

Hvidløgssnegle

·
13 reviews
·

Nem opskrift på hjemmelavede hvidløgssnegle, som er det perfekte hvidløgsbrød. De er rullet som snegle med masser af hvidløgssmør, persille og ost.

Juleboller

·
77 reviews
·
1.5 hours
·

Nem opskrift på de bedste juleboller med appelsin, chokolade, nødder og perlesukker. Bløde og lækre boller fyldt med julens krydderier og chokolade.

Juleboller Med Chokolade Og Kardemomme - Opskrift På Juleboller

·
2 reviews
·
35 minutes
·

Lækre bløde juleboller, som også egner sig til frost. Dette er en dobbelt portion, fordi de simpelthen er så lækre!

Gulerodsboller - Bløde og Nemme Gulerodsboller | Mummum.dk

·
88 reviews
·
2 hours
·

Nem opskrift på luftige og bløde gulerodsboller med solsikkekerner. Det er de bedste hjemmebagte boller med gulerødder og kerner.

Kanelsnegle med creme

·
55 reviews
·
1.5 hours
·

Nem opskrift på lækre og svampede kanelsnegle med creme, der ikke bliver tørre. De er med masser af remonce og hjemmelavet creme.

Koldhævede Boller - Nemme Koldehævede Boller

·
4 reviews
·
28 minutes
·

Lækre koldhævede boller. Dejen skal blot hæve natten over i køleskabet og så er der lækre boller til morgenmaden. Få opskriften på koldhævede boller her.

Kærnemælkshorn - Den Bedste Opskrift | Mummum.dk

·
17 reviews
·
2.5 hours
·

Nem og lækker opskrift på bløde kærnemælkshorn med marcipan. De er så gode til eftermiddagskaffen. Det er de bedste kærnemælkshorn med marcipan.

0:29

Møllehjul af ostebomber med mozarella-pesto fyld | Opskrifter | Nanna Pretzmann

Husker i møllehjul? Dem man før i tiden ofte fik til konfirmationer, større fester osv.? Dem har jeg gået og tænkt på et stykke tid. Altså at lave min egen version. Pludselig udviklede ideen sig dog til at indeholde fyld også. Fyld af ost. Jeg er en kæmpe oste elsker må jeg hellere sige og jeg

Squashbrud med skinke - til nemme madpakker... » Nyborgs Room

Vi har blot 3 squashplanter i haven, men det betyder VILDT mange squash… Og vender vi blot blikket en anden vej et par dage, bliver de kæmpe store, ja KÆMPE store. Der bliver derfor eksperimenteret med “alverdens” opskrifter med squash. Vi griller squash skåret i tykke skiver, penslet med olie og drysset med lækre krydderier.... [Læs mere]

Barselsboller - verdens letteste & bedste boller | Opskrift på lækre barselsboller

Verdens bedste barselsboller, som laves dagen i forvejen og kan tilberedes med baby på armen. Resultatet er luftige og lækre barselsboller

Det her er en rigtig god opskrift på det bedste brød. Det smager så sundt- sprødt udenpå og saftigt indeni - det hæver i tre dage og er meget nemt at lave

Verdens bedste brød uden surdej- koldhævet og så nemt.

Det her brød smager så dejligt. Det koldhæver i tre døgn, er uden surdej, men får alligevel den dejligst esmag og struktur.

Kerneboller - Hjerteforeningen

Kerneboller - Hjerteforeningen

Ingredienser2 dl skårne eller knækkede rugkerner1 dl hørfrø6½ dl vand10 gram gær1½ dl kærnemælk eller yoghurt1½ tsk salt4½ dl grahamsspeltmel eller grahamsmel6½ dl hvedemel4 spsk solsikkekernerTilberedning Kom den skårne rug og hørfrø i en gryde sammen med 5 dl vand. Kog det op. Lad det småkoge ved lav varme i 3-4 minutter under omrøring. Tag… Læs mere »