Drinks

Collection by Dorte Clausen

10 
Pins
 • 
35 
Followers
Dorte Clausen
Winterlicher Mandarinen-Gin Tonic mit Rosmarin

Winterlicher Mandarinen-Gin Tonic mit Rosmarin - Katha-kocht!

Du suchst ein leckeres und unkompliziertes Rezept für einen winterlichen Aperitif? Dann probier doch mal meinen Mandarinen-Gin Tonic mit Rosmarin aus - schau vorbei!

Opskrift på rabarbermojito med rabarber, rom, mynthe og lime

Rabarbermojito - en lækker girly cocktail med rabarber - en rabarber mojito

Rabarbermojito er en rigtig girly lyserød cocktail med rabarber som smager fantastisk godt og er virkelig flot at se på. Find opskriften lige her.

IMG_0961-1

Cointreau Fizz: Drinken som vælter G&T af pinden

Den lette og forfriskende Cointreau Fizz er velsmagende og utrolig let at lave - og vi kan love, at den vil få dig til at føle dig som en ægte parisienne.

jule cocktail

Granatæble cocktail - en skøn jule cocktail med gin og rosmarin

Denne lækre cocktail er perfekt til juletiden med granatæble, gin og rosmarin er den både fin og festlig - få opskrift her

Raspberry Gin Fizz

Raspberry Gin Fizz - Acie

OK - jeg tror, at I efterhånden har luret, hvordan jeg kan lide mine cocktails. Lidt søde, lidt sure. Ikke for skøre. Og selvom min

Filur drinken er opkaldt efter den kendte is af samme navn. Den indeholder gin, appelsinjuice og rød sodavand.

Filur

·
2 reviews
·

Vild med Filur is? Så smag denne friske og sommerlige drink, der smager ligesom isen. Den kan endda laves, så den ligner i farverne.

Hjemmelavet blommesnaps med vanilje og kanel. God til dessert og drinks. Nem opskrift på blommesnaps. God til jul med en varm smag af vanilje.

Hjemmelavet blommesnaps med vanilje og kanel. God til dessert og drinks. Nem opskrift på blommesnaps. God til jul med en varm smag af vanilje.

IMG_1499

Gin Hass - har I prøvet det ? - Mind if I W(h)ine?

Det havde jeg nemlig ikke, indtil for ganske nyligt. I forbindelse med at jeg skriver for Vinoble Odense blev jeg bedt om at lave og tage billeder af en “Gin Hass” Jeg accepterede udfordringen, og cyklede hjem med ladcyklen fuld af gin, mango sirup, lime og lemonsodavand, imens jeg tænkte at det her måtte være …

Opskrift på daquiri

De lækreste daquiri-opskrifter – inklusiv frozen strawberry daquiri

Elsker du en kølig strawberry daiquiri? Den populære drink kommer i mange afskygninger, og vi har her samlet de bedste opskrifter til dig her.