"Himmelsk marengskake" er en av de absolutt aller beste kakene jeg noensinne har smakt - og det sier ikke så rent lite...! Da mannen min testet kaken kom han til samme konklusjon, og vi snakker her om en usedvanlig kritisk og ikke minst erfaren kakesmakstester...  "Himmelsk marengskake" består av en myk kakebunn som dekkes med en helt utrolig god sjokoladekrem. Oppå der har man et tykt lag luftig pisket krem. Den øverste kakebunnen består av en marengsbunn som er laget med...

"Himmelsk marengskake" - seriously those Norwegians know how to bake!

lækker, nem og svampet kanelkage med cremet kakaoglasur (fedtstof kan reduceres eller undlades, uden den store forskel)

lækker, nem og svampet kanelkage med cremet kakaoglasur (fedtstof kan reduceres eller undlades, uden den store forskel)

Igår lavede jeg en ny tærte.. Jeg har længe ville prøve at lave en karameltærte - men havde også lyst til at bage en Snickerskage :) Snicker...

Frk Cupcake: Karameltærte med hasselnødder (Recipe in Danish)

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Denne opskrift på makronsnitter er en ren vinder. Den stammer fra Lone Landmand og Søren Sørøvers…

Denne opskrift på makronsnitter er en ren vinder. Den stammer fra Lone Landmand og Søren Sørøvers…

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Denne tærte har fulgt mig igennem mange år og jeg bliver aldrig træt af den. Første gang jeg stiftede bekendtskab med den var under min læretid på Låsby kro, hvor køkkenchefen altid bagte den når der skulle være kaffebord om Søndagen. Den smager fantastisk og rabarberne kan udskiftes med hindbær. 500 g. Rabarber i skiver eller hindbær 50…

Kager og andre søde sager – Side 3 – CA food and cakes

Pinterest
Search