Flere idéer fra Döndü
Jeg har lavet en lille danskquiz, der kan bruges som genoplivningsøvelse efter ferien… eller hives frem når der er tid til lidt sjov/behov for at træne sprog, ordklasser og andet grammat…

Jeg har lavet en lille danskquiz, der kan bruges som genoplivningsøvelse efter ferien… eller hives frem når der er tid til lidt sjov/behov for at træne sprog, ordklasser og andet grammat…

Katmerli Simit Poğaça (yumuşacık )

Katmerli Simit Poğaça (yumuşacık )

Så knækkede jeg endelig koden. Denne brownie er ligesom den brownie vi fik serveret i en togvogn i Islamabad - "Verdens bedste brownie" som min mand siger..

Så knækkede jeg endelig koden. Denne brownie er ligesom den brownie vi fik serveret i en togvogn i Islamabad - "Verdens bedste brownie" som min mand siger..

Refika'dan "Pişmeyen Çikolatalı Tart" Tarifi - Refika'nın MutfağıRefika'nın Mutfağı

Refika'dan "Pişmeyen Çikolatalı Tart" Tarifi - Refika'nın MutfağıRefika'nın Mutfağı

Den her dip er simpelthen fantastisk! Den tager max 5 min at smække sammen og har et utal af anvendelsesmuligheder. Og nårh ja, så smager den top lækkert uden hverken at indeholde mange kalorier eller fedt... Det er min kæreste der har været kreativ, så jeg kan ikke engang tage æren for den....

Den her dip er simpelthen fantastisk! Den tager max 5 min at smække sammen og har et utal af anvendelsesmuligheder. Og nårh ja, så smager den top lækkert uden hverken at indeholde mange kalorier eller fedt... Det er min kæreste der har været kreativ, så jeg kan ikke engang tage æren for den....

Disse vafler er i Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve!

Disse vafler er i Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve!

Butterdej, røget skinke og nogle æggeblomme. 15 til 20 minutter i forvarmet ovn ved 180 °. (Indtil de får noget farve) - foto

Butterdej, røget skinke og nogle æggeblomme. 15 til 20 minutter i forvarmet ovn ved 180 °. (Indtil de får noget farve) - foto

Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Disse her helt fantastiske cookies, har efterhånden fulgt mig i en del år og det er ubetinget den bedste opskrift på chokoladecookies, som jeg kender. Opskriften stammer vist oprindeligt fra Hummingbird Bakery, men i årenes løb har jeg modificeret den en smule og desuden halveret mængden, da den oprindelige opskrift simpelthen blev for stor. Denne her portion giver …

Lækre sprøde durumboller til frokosten. 50 g. Gær 1 l. Vand lunken 1 1/2 spsk. groft salt ca. 1 1/2 kg. Italiensk pizzamel Opløs gæren i vandet og kom mel og salt i. Ælt til dejen er smidig ca. 10 minutter. Stil til hævning i min. 30 minutter med et fugtigt viskestykke over. Form bøllerne…

Lækre sprøde durumboller til frokosten. 50 g. Gær 1 l. Vand lunken 1 1/2 spsk. groft salt ca. 1 1/2 kg. Italiensk pizzamel Opløs gæren i vandet og kom mel og salt i. Ælt til dejen er smidig ca. 10 minutter. Stil til hævning i min. 30 minutter med et fugtigt viskestykke over. Form bøllerne…

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…