mad

Collection by Dorte melin • Last updated 5 weeks ago

159 
Pins
Healthy RecipesGood Food

Blomkålspølsehorn

·
172 reviews
·
35 minutes
·

Opskrift på nemme og sunde blomkålspølsehorn med masser af skjulte grøntsager. De mætter godt og er lavet uden hvedemel. Perfekte til madpakken.

Pureed Food RecipesHealthy Diet RecipesCooking RecipesSnackI Love Food

Porretærte med hytteost og skinke

·
32 reviews
·
55 minutes
·

Nem opskrift på en lækker porretærte med hytteost og skinke. Tærter er så nemme at lave og kan fyldes med lige præcis det du har lyst til.

How To Eat BetterFood For ThoughtFood And DrinkHealthy Eating

Porregratin - rigtig god og fedtfattig opskrift

·
14 reviews
·

Nem opskrift på en skøn porregratin i en mere fedtfattig udgave end den traditionelle, omend den dejlige smag er bevaret.

Her kan du se hvordan, du laver en lækker ret med hakket oksekød med blomkål i ovn. Retten tilberedes i et fad, og det er lækker og nem hverdagsmad, som alle kan lide. Hakket oksekød med blomkål er en populær ret, som er ret nem at lave, og som elskes af både store og små.... Se mere Hele opskriften Hakket oksekød med blomkål i fad kan ses her Madens Verden.
Food And DrinkCocotte RecipeMeat RecipesHealthy RecipesFood Hacks

Hakket oksekød med blomkål i fad

Her kan du se hvordan, du laver en lækker ret med hakket oksekød med blomkål i ovn. Retten tilberedes i et fad, og det er lækker og nem hverdagsmad, som alle kan lide. Hakket oksekød med blomkål er en populær ret, som er ret nem at lave, og som elskes af både store og små.... Se mere Hele opskriften Hakket oksekød med blomkål i fad kan ses her Madens Verden.

Meat RecipesHealthy RecipesSnacksPepperoni

Pizza tærte med skinke og pepperoni - nem tærte opskrift

Pizza tærte med skinke, den er hurtig at lave og så er den både lækker som frokost eller aftensmad dagen efter. Nem tærte opskrift.

Gulerodsgratin. Sund og lækker gratin med revne gulerødder. Server som den lækreste gratin, enten som tilbehør til maden, på rugbrødet, eller til frokost?

gulerodsgratin, gratin med gulerødder, sund gratin med grøntsager

Nem og lækker gratin med gulerødder- sjov og anderledes måde at servere de orange rødder på!

Verdens bedste tacotærte

Nu har jeg jo på et tidspunkt skrevet om verdens bedste græske kødtærte herinde og nu tænkte jeg lige, at jeg ville prøve noget andet i kødtærte-kategorien; Tacotærte. :)Her ses det fantastisk lækr…

Indbagt kylling med pikant
Food And DrinkRecipes From Heaven

Indbagt kylling med pikant - Kun 3 ingredienser | Mummum.dk

·
48 reviews
·
35 minutes
·

Opskrift på indbagt kylling med pikantost i butterdej. Kylling i butterdej smager super skønt og denne opskrift på 3 ingredienser må du bare prøve.

Raw Food RecipesVegetarian RecipesHealthy RecipesVeg DishesSoul Food

Urtefrikadeller

Lækre og nemme urtefrikadeller. Fyldt med sunde sager og god smag! 25 stk. Ingredienser: 250 g røde linser 2 gulerødder (270 g) 2 løg 1 broccoli 2 bundter persille 150 g rasp 100 g havregryn 2 boul…

OlieFood And DrinkDinner

Kartoffelkage med bacon (luksus flødekartofler) - Madens Verden

RecipiesBrunchFood And DrinkKeto

Spicy oksekødssuppe med pasta

Selv om sneen atter er væk fra lille Danmark, så er der stadig råkoldt udenfor. Med dagstemperaturer, der ikke sniger sig ret langt over 5 grader, skal der indimellem noget mad til, som kan give varmen. Supper er altid gode at varme sig på, og når de får lidt hjælp fra nogle varme krydderier, så er der ikke et øje tørt. Min spicy oksekødssuppe er meget mættende, fordi den indeholder både kød, rodfrugter og fuldkornspasta - i rigelige mængder. Det er altså ikke en tynd, pjasket consommé, som…

Nem æggekage med blomkål i ovn

·
1 review
·

Denne nemme æggekage med blomkål, forårsløg og kalkunbacon laves i ovnen, så den er ekstremt simpel at lave og samtidig super sund. Perfekt som nem hverdagsret eller til weekendens brunch.

Fyldt kyllingefilet med bacon og feta i ovn

·
9 reviews
·

Ufatteligt lækre kyllingefileter fyldt med feta, hvidløg og persille og pakket ind i dejlig bacon. Kyllingen er ekstra nemme, for de bages i ovnen, så der er masser af tid til at lave lækkert tilbehør.

Kylling Crunch Wraps

·
2 reviews
·
45 minutes
·

Lækre kylling crunch wraps.

Ovnbagt æggekage med porre

En æggekage, der smager som at få den bedste del af en porretærte i hver eneste mundfuld: Nemlig fyldet. Brug resterne til madpakken.