Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Den lækreste opskrift på skønne koteletter i fad med pikantost og bacon - meget bedre bliver det ikke og absolut en favorit på middagsbordet.

Den lækreste opskrift på skønne koteletter i fad med pikantost og bacon - meget bedre bliver det ikke og absolut en favorit på middagsbordet.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Koteletter i fad er en populær ret hos de fleste. Her får du opskriften på min

Koteletter i fad er en populær ret hos de fleste. Her får du opskriften på min

Svensk mørbrad med hasselback-kartofler………

Svensk mørbrad med hasselback-kartofler………

svinemørbrad, færdig, december 2012

svinemørbrad, færdig, december 2012

Helstegt svinemørbrad i svampesauce

Helstegt svinemørbrad i svampesauce

Mørbradgryde

Mørbradgryde

Hold nu op hvor vi lever halvkedeligt herhjemme i øjeblikket. Det er simpel mad og det er i store portioner, så der er til i hvert fald to dage af gangen. Det er der selvfølgeligt egentlig ikke noget galt med. Så det er jo også fint de dage, hvor jeg egentlig får lavet mad. Mange dage står den på rugbrød. Tror efterhånden Karen glæder sig til vi kommer på den anden side af julen, så jeg er ved at komme lidt over alle mine projekter. Der er virkeligt mange i øjeblikket og de er så tilpas…

Hold nu op hvor vi lever halvkedeligt herhjemme i øjeblikket. Det er simpel mad og det er i store portioner, så der er til i hvert fald to dage af gangen. Det er der selvfølgeligt egentlig ikke noget galt med. Så det er jo også fint de dage, hvor jeg egentlig får lavet mad. Mange dage står den på rugbrød. Tror efterhånden Karen glæder sig til vi kommer på den anden side af julen, så jeg er ved at komme lidt over alle mine projekter. Der er virkeligt mange i øjeblikket og de er så tilpas…

Pinterest
Søg