Hejdi Poulsen
More ideas from Hejdi
Aftensmaden skulle være nem, så det blev en ret af ting vi lige havde i køleskabet og jeg må da nok sige at det var en monster lækker ret! Den smagte himmelsk!

Aftensmaden skulle være nem, så det blev en ret af ting vi lige havde i køleskabet og jeg må da nok sige at det var en monster lækker ret! Den smagte himmelsk!

Korte kapsels 2017 voor dun haar

Korte kapsels 2017 voor dun haar

Kyllingebryst i flødesauce med bacon, ærter og rødløg

Kyllingebryst i flødesauce med bacon, ærter og rødløg

Skøn opskrift på go'e grove boller - lynhurtige og lækre og så er de dejligt nemme at lave. Dejen skal bare røres sammen og sættes på en plade med en ske.

Skøn opskrift på go'e grove boller - lynhurtige og lækre og så er de dejligt nemme at lave. Dejen skal bare røres sammen og sættes på en plade med en ske.

Søger du efter en god basisopskrift, på nogle lækre og luftige boller? Så kunne denne opskrift på koldhævede boller, være enden på din søgen. Dejen slås lyn hurtigt sammen om aftenen, og sættes i køleskabet natten over. Om morgenen skal bollerne blot sættes på en bageplade og bages

Søger du efter en god basisopskrift, på nogle lækre og luftige boller? Så kunne denne opskrift på koldhævede boller, være enden på din søgen. Dejen slås lyn hurtigt sammen om aftenen, og sættes i køleskabet natten over. Om morgenen skal bollerne blot sættes på en bageplade og bages

De her brød skal i virkelig prøve, smager så fantastisk. Opskriften er nem og lige til at gå til.Dette skal du bruge til ca. 20 boller:25 gram gær - 6 dl vand - 1 tsk salt - 2 spsk olie - 1 stort broccoli hoved - 11 dl mel (jeg brugte spelt) - sammenpisket æg eller vand til pensl

De her brød skal i virkelig prøve, smager så fantastisk. Opskriften er nem og lige til at gå til.Dette skal du bruge til ca. 20 boller:25 gram gær - 6 dl vand - 1 tsk salt - 2 spsk olie - 1 stort broccoli hoved - 11 dl mel (jeg brugte spelt) - sammenpisket æg eller vand til pensl

De her “pølsehorn” er helt vildt lækre! De laves normalt med fersk pølsekød (uden skind). Sidste år lavede jeg nogle med fersk medister, hvor kødet blev taget ud af skindet, som smagte …

De her “pølsehorn” er helt vildt lækre! De laves normalt med fersk pølsekød (uden skind). Sidste år lavede jeg nogle med fersk medister, hvor kødet blev taget ud af skindet, som smagte …