Nougat, peanuts and caramel sandwiched between two chocolate layers, these Homemade Snickers Bars come together in 30 minutes tops! Faster than going to the store to buy some! @roxanasbaking

Homemade snickers bars

Nougat, peanuts and caramel sandwiched between two chocolate layers, these Homemade Snickers Bars come together in 30 minutes tops! Faster than going to the store to buy some! @roxanasbaking

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Himmelsk lækker og svampet kanelkage med cremet kakaoglasur

Himmelsk lækker og svampet kanelkage med cremet kakaoglasur

Den bedste chokoladekage med rigtig chokolade - bagt i springform. Server fx chokoladekagen som en nem dessert med frisk frugt og is.

Den bedste chokoladekage med rigtig chokolade - bagt i springform. Server fx chokoladekagen som en nem dessert med frisk frugt og is.

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

twix brownies, dessert, chocolate, caramel

Twix Brownies

twix brownies, dessert, chocolate, caramel

Du behøver ikke lede længere! Her er den perfekte dessert til alle sommerens fester og grillaftner: Lækker mazarin med vaniljeskum og bær

Du behøver ikke lede længere! Her er den perfekte dessert til alle sommerens fester og grillaftner: Lækker mazarin med vaniljeskum og bær

Nøddekager med vaniljeskyr

Seje nøddebunde med vanilje-skyr og solbærsylt

Nøddekager med vaniljeskyr

Helt fantastisk intens chokoladekage med en silkeblød Dumle karameltopping. (Recipe in Danish)

Chokoladekage med Dumle

Helt fantastisk intens chokoladekage med en silkeblød Dumle karameltopping. (Recipe in Danish)

Pinterest
Søg