Lisa Dindler

Lisa Dindler

6
Followers
1
Following
Lisa Dindler
More ideas from Lisa
Jeg håber at denne opskrift kan være jer behjælpelige hvis I har planer om at kaste jer ud i en bryllupskage eller lignende. Det tager ti...

Jeg håber at denne opskrift kan være jer behjælpelige hvis I har planer om at kaste jer ud i en bryllupskage eller lignende. Det tager ti...

Verdens bedste romkugler!!!VERDENS BEDSTE ROMKUGLER! - Jeg lyver ikke!De er såååååå lækre!Jeg er simpelthen solgt! - Jeg lavede dem til min fødselsdag og alle ELSKEDE dem!De skal snart laves igen! mumse mumse mumse!Her er hvad du skal bruge:ca. 14 stks.400 g. kagerest

Verdens bedste romkugler!!!VERDENS BEDSTE ROMKUGLER! - Jeg lyver ikke!De er såååååå lækre!Jeg er simpelthen solgt! - Jeg lavede dem til min fødselsdag og alle ELSKEDE dem!De skal snart laves igen! mumse mumse mumse!Her er hvad du skal bruge:ca. 14 stks.400 g. kagerest

Solbær/hindbær kage Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg og sukker til det bliver hvidt og skummende. Smelt smørret i mikroovnen og tilsæt mælk ...

Solbær/hindbær kage Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg og sukker til det bliver hvidt og skummende. Smelt smørret i mikroovnen og tilsæt mælk ...

Har brugt weekenden i køkkenet og eksperimenteret med opskrifter. Og det endte ud i denne fuldstændig fantastiske hindbær lagkage! Jeg har bagt mange gode kager, men denne ligger helt klart …

Har brugt weekenden i køkkenet og eksperimenteret med opskrifter. Og det endte ud i denne fuldstændig fantastiske hindbær lagkage! Jeg har bagt mange gode kager, men denne ligger helt klart …

Opskrift christianshavnerkage lagkagehuset

Opskrift christianshavnerkage lagkagehuset

Jeg har en stor kærlighed til denne bund, nemlig en chokolade fudge bund – mums Chokoladebund 100 g god mørk chokolade 100 g sukker 100 g smør 1 spsk mel 3 store æg 50 g bagte hasselnødder Bag hasselnødderne til de ”sveder” ved 175 garder i ca. 5-10 min. Smelt sukker, smør og chokolade over et vandbad, til det er en homogen masse og sukkeret er smeltet. Pisk et æg ad gangen i chokoladenmassen. Vend mel i massen, og hak hasselnødderne fint og vend i. Bag ved 175 grader i ca. 20-35 min i en…

Jeg har en stor kærlighed til denne bund, nemlig en chokolade fudge bund – mums Chokoladebund 100 g god mørk chokolade 100 g sukker 100 g smør 1 spsk mel 3 store æg 50 g bagte hasselnødder Bag hasselnødderne til de ”sveder” ved 175 garder i ca. 5-10 min. Smelt sukker, smør og chokolade over et vandbad, til det er en homogen masse og sukkeret er smeltet. Pisk et æg ad gangen i chokoladenmassen. Vend mel i massen, og hak hasselnødderne fint og vend i. Bag ved 175 grader i ca. 20-35 min i en…

Min kollega fyldte 60 år forleden og det skulle fejres, så lækker kage skulle vi have i pausen og det blev til denne skønne sag. BROWNIE MED HINDBÆRMOUSSE 12-14 pers. Browniebund: 90 g Mørk Chokolade 115 g Smør 200 g Sukker 2 Æg ½ tsk. …

Min kollega fyldte 60 år forleden og det skulle fejres, så lækker kage skulle vi have i pausen og det blev til denne skønne sag. BROWNIE MED HINDBÆRMOUSSE 12-14 pers. Browniebund: 90 g Mørk Chokolade 115 g Smør 200 g Sukker 2 Æg ½ tsk. …

Browniekage med hindbær mousse #Mousserecipes

Browniekage med hindbær mousse #Mousserecipes

Cookiekage med mælkechokolade og skovbærmousse

Cookiekage med mælkechokolade og skovbærmousse