Lørdag fik jeg besøg af min dejlige veninde Vivi og som altid skulle der jo bagværk på bordet. Jeg har altid elsket bagerens havregrynskage...

Tusinde Tanker: Havregrynskager med smørcreme (recipe in Danish)

Super lækker opskrift på gulerodsbrud - store, lækre og luftige og helt perfekte til både hygge og som madpakkeboller med lækkert fyld

there is a translation button Gulerodsbrud – store, lækre og luftige…

Jeg er så træt af købe rugbrød, det holder så få dage og føltes lidt tomt at spise når først man er begyndt at bage sit eget rugbrød... Så her får i min favorit opskrift på rugbrød... Til 2 store brød s....

Jeg er så træt af købe rugbrød, det holder så få dage og føltes lidt tomt at spise når først man er begyndt at bage sit eget rugbrød... Så her får i min favorit opskrift på rugbrød... Til 2 store brød s....

Nemme brusebadsboller elller koldthævede boller. Lavet på få helt almindelige ingredienser Lette og luftige, med en skøn sprød skorpe. Elsker duften af brød

Nemme brusebadsboller elller koldthævede boller. Lavet på få helt almindelige ingredienser Lette og luftige, med en skøn sprød skorpe. Elsker duften af brød

Vi har en ret der hedder Gl. Estrup gryde, som jeg er vokset op med. En ret stærk ret (hvis den laves, som den fra Auning kro) med masser af karry og paprika i saucen. Normalt lavet med mørbrad, ba…

Bøffer I Karry/Paprika Sauce – One Kitchen – A Thousand Ideas

Det her er en af mine absolutte favorit pastaretter. Den er super simple og hurtig at lave og pga. gode og friske råvarer smager den super l...

Pasta with Prosciutto, Arugula, Cherry Tomatoes, and Balsamic -- O YUM- this might be my next pintrest recipe

Kanelsnurrer er en skøn variant af den klassiske kanelsnegl, hvor den bløde bolledej snoes, så sneglene bliver ekstra flotte og holder på det lækre fyld. De er ganske enkelt helt uimodståelige.

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer er en skøn variant af den klassiske kanelsnegl, hvor den bløde bolledej snoes, så sneglene bliver ekstra flotte og holder på det lækre fyld. De er ganske enkelt helt uimodståelige.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Søde og bløde kokostoppe, der har den mest fløjsbløde konsistens og sprøde skorpe. Kokostoppene minder om kransekage i konsistensen, og jeg har svært ved at forestille mig en bedre kokostop. De er …

Søde og bløde kokostoppe, der har den mest fløjsbløde konsistens og sprøde skorpe. Kokostoppene minder om kransekage i konsistensen, og jeg har svært ved at forestille mig en bedre kokostop. De er …

Grydebrød med den sprødeste skorpe og saftigste krumme med god smag og så er det virkelig nemt at bage - få opskrift og se billeder her

Grydebrød med den sprødeste skorpe og saftigste krumme med god smag og så er det virkelig nemt at bage - få opskrift og se billeder her

Brownies opskrift

Verdens bedste brownies opskrift

Brownies opskrift

Pinterest
Search