Vibeke Greve Nielsen

Vibeke Greve Nielsen

Vibeke Greve Nielsen
Flere idéer fra Vibeke
my almost finished counter top mosaic made with all my beach finds!!

my almost finished counter top mosaic made with all my beach finds!!

my almost finished counter top mosaic made with all my beach finds!!

my almost finished counter top mosaic made with all my beach finds!!

Herbstlicher Kranz aus verschiedenen Zierkürbissen. Macht nicht nur draußen eine gute Figur. (Foto. MSL/G. Knapps)

Herbstlicher Kranz aus verschiedenen Zierkürbissen. Macht nicht nur draußen eine gute Figur. (Foto. MSL/G. Knapps)

Berries and flowers! I wonder if you can grow your berries in a permanent wreath? This is so pretty.

Berries and flowers! I wonder if you can grow your berries in a permanent wreath? This is so pretty.

Here's a new perspective on the traditional wreath- create a smaller version and hang it on your door knob! Or on your garden door knob- even better! holiday decorations. gardens. garden doors.

Here's a new perspective on the traditional wreath- create a smaller version and hang it on your door knob! Or on your garden door knob- even better! holiday decorations. gardens. garden doors.

Kräuterturm: der vertikale Garten

Kräuterturm: der vertikale Garten

Balkonideen

Balkonideen

Vejr-sten

Vejr-sten

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…