Mad

Collection by Michael Davidsen • Last updated 12 days ago

83 
Pins
Michael Davidsen
Food And DrinkDinner Is ServedRecipes From HeavenRaw Food Recipes

Lækre bagte kartofler med bacon og pikantost

bagte kartofler med baconfyld og pikantost er så super nem måde, at lave en god ret. Server enten som tilbehør eller som hel ret med en god og fyldig salat.

Healthy FoodRaw Food RecipesChicken RecipesCooking Recipes

One Pot Pasta med kylling og spinat - få en nem og lækker opskrift

Her får du en lækker og nem One pot pasta med kylling og spinat fra Valdemarsro - vild med nem hverdagsmad - få den skønne opskrift her

Tyrkisk pizza med krydret oksekød og chilidressing - opskrift på den lækreste Keto pizza
Lunch RecipesHealthy RecipesMiddle Eastern RecipesDinner Is Served

Tyrkisk pizza med krydret kød og chilidressing - lækreste Keto-opskrift

Hold fast, sådan en portion tyrkisk pizza med krydret kød og chilidressing smager godt. Tømmermænd go home, siger jeg bare. Og har man været bare en anelse smart og været sådan en, der fx foodprepper bundene og har dem i fryseren, tager den oven i købet ingen tid at lave. Og her er vi bare kæmpe fans af nemme løsninger. Den rørte dressing smager super til men det kunne også være den lækre shawarmachili, man lige dryppede over eller det kunne slet og ret bare være en ren chilisovs som fx…

Hakkebøffer i fad med pikant sauce - lækker opskrift - madenimitliv.dk

TapasRisotto RecipesTortillas

Sund Tunsalat - God I sandwiches, Tortillas Og På Rugbrød

En lækker og sund tunsalat, som er rigtig nem at lave. Den er lækker på rugbrød, i tortillas og i sandwiches. Find den lækre opskrift på tunsalat her.

I Love FoodGood FoodFood And Drink

Langtidsstegt flæskesteg - Madfilosofie

Langtidsstegt flæskesteg er altid svaret på en vellykket steg med sprøde svær og saftigt kød. Nu er det snart tid til steg og and og vi kan allerede nu, begynde at forberede os mentalt, på hvordan julemiddagen skal forløbe. Skal du ha´ and eller steg eller begge dele? Måske er du mere til gås eller kalkun?

Cooking RecipesHealthy RecipesGood Food

Lækker one pot pasta med parmaskinke og spidskål

·
9 reviews
·

Denne fantastiske one pot pasta med spidskål, squash og sprød parmaskinke smager fuldstændig forrygende. Den lækre pastaret bindes sammen af en knaldgod flødesovs.

Karrysuppe - skøn suppe med kylling og ferskner - madenimitliv.dk
Vegetarian RecipesChicken RecipesHealthy RecipesRecipes From Heaven

Karrysuppe - skøn suppe med kylling og ferskner - madenimitliv.dk

Karrysuppe - skøn suppe med kylling og ferskner - madenimitliv.dk

En lækker omgang oksekød i fad i en lidt sundere low carb udgave med dejlig grøntsagsmos på toppen. Så får hverdagsmaden lige et nøk opad på smagsskalaen - mums!
Meat RecipesHealthy RecipesSnacksLchf

Oksekød i fad med grøntsagsmos

·
22 reviews
·

Suveræn opskrift på hakket oksekød i fad med dejlig broccoli- og blomkålsmos på toppen. Retten er low carb og propfyldt med grøntsager samt skønne krydderier, der tilføjer en fænomenal smag til kødsovsen i bunden. En helt igennem fantastisk velsmagende hverdagsret.

LchfCake RecipesHealth VitaminsSnacksKeto Dinner

LCHF Carbonara....

Eller også kaldet low carbonara! Opskriften er fundet i Janes bog "Spis dig mæt og glad". Jeg har haft bogen et par måneder og læst den grundigt fra ende til anden, men på trods af det, er det kun den anden opskrift jeg laver fra bogen. Dog skal det siges, at begge mine retter lavet ud fra bogen har været fænomenalt lækre og mættende! Low carbonara: Squash Kål 3 dl fløde (kokosmælk kan også bruges) 3 dl revet ost 300g bacon 3 æg 1 løg Salt/peber Steg bacon sprød på en tør pande. Steg…

Rigtig god opskrift på laks i ovn med gulerødder, spidskål og en fantastisk cremet sovs med kokosmælk og karry.

Laks i ovn med karry

·
6 reviews
·

Rigtig god opskrift på laks i ovn med gulerødder, spidskål og en fantastisk cremet sovs med kokosmælk og karry.

LchfHealthy Living QuotesKeto DinnerKetogenic DietFood Videos

Stegt flæsk med persillesauce LCHF

Stegt flæsk med persillesauce er det ideelle LCHF måltid, når det eksempelvis serveres med dampet blomkål og grønne asparges. Med den nye flæskeholder fra Weber, kan flæskeskiverne tilberedes på grillen, og du slipper for at få griset ovnen, risten og bradepanden ind i stegefedt. Persillesaucen er uden jævning og alligevel tyk og lækker. Opskrifterne er på CDJetteDCs LCHF

Blomkålsgratin med pikantost og forårsløg er en drønlækker ret til de kødfri dage. Spis den sammen med lækkert groft brød og smør.

Blomkålsgratin med pikantost og forårsløg - Sense aftensmad

Blomkålsgratin med pikantost og forårsløg er en drønlækker ret til de kødfri dage. Spis den sammen med lækkert groft brød og smør.

Opskrift på broccoli- og kartoffelmos med kødsauce. En mættende og særdeles god ret, som er perfekt til en hurtig omgang aftensmad.
Healthy RecipesSnacksCabbage Soup Diet

Broccoli- og kartoffelmos med kødsauce | Mummum.dk

·
27 reviews
·
60 minutes
·

Opskrift på den klassiske kartoffelmos med kødsauce med et twist af broccoli, som bare gør retten endnu bedre.

BeefDinnerEthnic RecipesFoodDanish

Spaghetti bolognese | Mummum.dk

·
19 reviews
·
50 minutes
·

Nem opskrift på den italienske pastaret, Spaghetti Bolognese. De fleste danskere vil egentlig nok bare kalde den for pasta med kødsovs, men uanset navn, så er det en hverdagsfavorit. Det er nem aftensmad, som også kan gøres ganske sund. Man kan eksempelvis tilsætte en masse skjulte grøntsager til sovsen.

Recipe ChecklistRestaurantBreakfastUrban

Spinat tærte Opskrift af Dorte A

Fantastisk opskrift på Spinat tærte. Det er en af mine favorit tærter og bliver ofte brugt som madpakke. Den smager nemlig og dejligt kold.