Hovedret

Collection by Agnete Jørgensen • Last updated 9 weeks ago

15 
Pins
 • 
15 
Followers
Agnete Jørgensen
1:25

소시지 계란꽃

셰프클럽은 간단하고 재밌으며 영감을 주는 레시피들을 창조하여 모든 사람을 부엌으로 모으는 힘이 있습니다. 영상들과 샵을 만나보시죠.

Kartoffelfad med kylling

·
9 reviews
·

Dette kartoffelfad med kylling er en super lækker alt-i-en ret, hvor ovnen klarer det meste af arbejdet. Asparges, ærter og flødesovs hæver smagen til næste niveau.

Mini farsbrød med de skønneste kartofler i fad - nem hverdagsmad. #hashtagmor. Jeg undlod porre og det var et kæmpe hit

Mini farsbrød med de skønneste kartofler i fad - nem hverdagsmad.

·
4 reviews
·
50 minutes
·

Disse mini farsbrød er helt fantastiske! De er serveret på bund af de skønneste kartofler - det er virkelig nem hverdagsmad.

Hakkebøffer i fad med fløde-paprikasauce

I aften står den på kursus for mig, så aftensmaden sku være nem og kunne passe sig selv, mens mormor hygger om drengene.... ☺️ De her hakkebøffer i fad er lynstegt på panden, hvorefter den lækreste paprikaflødesovs er bikset sammen på 10 minutter og resten af tilberedningen foregår i ovnen - helt perfekt til en dag som i dag - eller til enhver anden kølig efterårsdag, hvor hyggelig og smagfuld simremad ligger i højsædet.. 😊 Jeg har serveret bøfferne med ovnstegte rosmarinkartofler og en…

Kylling i cremet soltørret tomatsovs - hannemad.dk

Jeg kan godt lide mad der smager af noget, og det gør denne kyllingeret. De soltørrede tomater og chorizopølsen giver en dejlig fyldig smag.

0:12

Glutenfri kartoffelrøsti med feta

Lækre kartoffelrøsti med et fibertwist med FiberHUSK ®.Trænger du til noget enkelt, let og lækkert? Så er disse glutenfrie kartoffelrøsti noget for dig!

Super let og lækker butterdejs stang med skinke og grøntsager.

·
4 reviews
·
40 minutes
·

Denne butterdejsstang / skinkestang opskrift er både let og lækker. Jeg elsker den virkelig og det samme gælder min familie. Find den nemme opskrift her.

fyldt kyllingebryst med flødeost, bacon, og få andre sager smager så godt. Kødet bliver så dejligt mørt og selvom det er få ingredienser er smager så lækker

fyldt kyllingebryst med flødeost, spinat, citron og bacon.

En opskrift på fyldt kyllingebryst med spinat, bacon og flødeost. Super nem og familievenlig måde at tilberede kyllingebryst på.

Virkelig lækker opskrift på pulled pork, hvor kødet tilberedes i en stegeso, så det bliver ekstra mørt og saftigt.

Pulled pork af nakkefilet i stegeso

·
6 reviews
·

Virkelig lækker pulled pork lavet i stegeso, så kødet holder sig fantastisk saftigt.

Den perfekte hovedret til gæstemad! Helstegt oksefilet i ovn med champignon og persille, saltbagte kartofler og den dejligste hjemmelavede bearnaisesauce.

Oksefilet med bearnaise - opskrift - aftensmad

Den perfekte hovedret til gæstemad! Helstegt oksefilet i ovn med champignon og persille, saltbagte kartofler og den dejligste hjemmelavede bearnaisesauce.

Kyllingespyd med peanutsauce

Asiatiske kyllingespyd med peanutsauce - Sund uden gluten

Lækre kyllingespyd marineret i soya, honning, chili og hvidløg – dertil en cremet og fantastisk peanutsauce! I er helt vilde med asiatiske retter her på bloggen! Så derfor får i da endnu en. Denne gang får i opskriften på disse super lækre kyllingespyd med peanutsauce, også kaldt ‘chicken satay’. Disse lækre spyd med den himmelske […]

Fyldt kylling. Nem mad der passer sig selv i ovnen. - Benedictes mad

Fyldt kylling. Nem mad der passer sig selv i ovnen. - Benedictes mad

Kylling er nu altid godt og denne her kylling bliver bare rigtig god. Du skal bruge få ingredienser og når forarbejdet er gjort er det bare ind med kyllingen og væbne dig med tålmodighed. Det er ventetiden værd! Ingredienser: Kylling(ca 2 kg) To store løg To økologiske citroner Salt & peber Du gør følgende: […]

Kogt kalvespidsbryst med peberrodssauce og dampet grønt

Kogt kalvespidsbryst med peberrodssauce og dampet grønt

Lise på SU: Barbecue sovs (evt til pulled pork)

Barbecue sovs (evt til pulled pork)

En perfekt sur/sød barbecuesovs med masser af smag som passer perfekt til pulled pork. Også er den så latterlig enkel at lave så bare ko...