Bastognekage med marengs og vaniljeskum og friske bær | Mummum.dk
Nem opskrift på Bastogne kage med et lækkert lag af marengs, toppet med vaniljefløde og frisk frugt eller bær på toppen. Det er en lækker frugtkage med marengs, som uden tvivl bliver et af årets sommerkager.
Fyldte juleboller
Kanelstang med perlesukker og hasselnødder - Cute Carbs
Verdens bedste kringle
Verdens bedste kringle med margarine. Det giver en langt bedre tekstur end hvis man bruger smør. Det er videnskabeligt bevist. Eller noget.
Rund kanelkage med banan | SØNDAG
Her får du SØNDAGs opskrift på den smukke og smagfulde kanelkage
Rabarber crumble med kokos og mandler • nogetiovnen.dk
Prøv denne skønne rabarbercrumble med kokos og mandler, den er så lækker. En af de bedste rabarbertærter - prøv den som dessert med flødeskum eller is
Rabarberkage med låg af marengs | Femina
Skøn rabarberkage med låg af sød og sprød marengs. Lad kagen køle lidt af, før den skæres ud - den smager allerbedst helt friskbagt
Lakrids kranse
lakrids-kranse-13
Brunkager: Prøv Blomsterbergs enestående opskrift
Mette Blomsterbergs skønne opskrift på julens lækreste brunkager.
Nok verdens bedste vaniljekranse - Sofies Spisekammer
Opskrift på vaniljekranse, som min farmor lavede dem med mandler og ægte vanilje - det er nok verdens bedste julesmåkage.
Mette Blomsterberg citronspecier | Mad & Bolig
Fyld kagedåsen med lækre citronspecier af Mette Blomsterberg. Vi garanterer for, at du og dine gæster vil elske dem.
Jordbærtærte med mazarinbund og kant - med vaniljecreme og chokolade | Mummum.dk
Opskrift på den nemmeste og bedste klassiske jordbærtærte. Hvis tiden er knap, så kan du sagtens udelade kransekagekanten. Selve bunden kan også sagtens fryses ned, det bliver den faktisk kun bedre af. Det gør den altså til en super nem kage, da det er en kage som kan laves dagen før eller 1 uge før og så skal den blot pyntes med vaniljecreme og jordbær inden servering.
Makronkage – opskrift på tvebakkekage
Mormors makronkage - Julie Bruun
Brunsviger muffins
15-20 stk (afhænger af formene, – brug gerne nogen store) Brød 50 g gær 2 dl lun mælk 1 spsk ymer 50 g sukker 1/2 tsk salt 100 gram blødt smør 1 æg Ca 400 – 430 gram mel Remonce 100 g b…
Orangestænger... Karen volf kan godt pakke sammen, vi har fundet opskriften.
ca. 60 stk 225 g mel 100 g Ren rå marcipan 200 g Margarine 90 g Sukker Revet skal af 1 appelsin pynt : 100 g smeltet chokolade ...