When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Plankegulv eg

10 Pins
 2w
Collection by
Et flot og sammenhængende udtryk hos en boligejer i Silkeborg. Samme gulv i hele huset og med matchende trapper🤩😍🤩. - Og egetræet er af dansk eg 🌳.
Egeplanker
Et flot og sammenhængende udtryk hos en boligejer i Silkeborg. Samme gulv i hele huset og med matchende trapper🤩😍🤩. - Og egetræet er af dansk eg 🌳.
Dane-Wood
Dane-Wood
Plank Eg Natur i hvid matlak 14 x 189mm. Kvalitets trægulv. Oak Tree, Floors, Tile Floor, House Design, Living Room, Nature, Home Tiles, Flats, Tile Flooring
Trægulv og laminatgulv | SPAR 30-50% på Trægulve og Laminatgulve
Plank Eg Natur i hvid matlak 14 x 189mm. Kvalitets trægulv.
En enkelt stamme vejer 4 tons og kan blive til det flotteste gulv af egetræsplanker. Gulvet er behandlet med olie/voks, - det er der for let at vedligeholde. Nuancen på gulvet bestemmer du selv, vil vælger olien derefter. Ring på tlf. 75508033 eller skriv til info@dane-wood.com for at høre nærmere. Firewood, Toner, Olie, Texture, Crafts, Surface Finish, Woodburning, Manualidades
12 meter egestammer fra Gråsten, klar til at blive opskåret til herregårdsplank.
En enkelt stamme vejer 4 tons og kan blive til det flotteste gulv af egetræsplanker. Gulvet er behandlet med olie/voks, - det er der for let at vedligeholde. Nuancen på gulvet bestemmer du selv, vil vælger olien derefter. Ring på tlf. 75508033 eller skriv til info@dane-wood.com for at høre nærmere.
Dane-Wood
Dane-Wood
Mørkt trægulv med charmerende detaljer. Mørke trægulve er populære valg til den moderne bolig. Trænger dit hjem til en opdatering? Bygger du nyt? Eller foretager du renoveringer? Gulvet er en vigtig del af enhver indretning. Med et holdbart mørkt trægulv kan du virkelig skabe et indbydende look og opnå en helt fantastisk charme i dine rum. Ring 7550 8033. Hardwood Floors, Flooring, Wood Floor Tiles, Wood Flooring, Floor
Egeplank. Røget og overfladebehandlet med klar olie.
Mørkt trægulv med charmerende detaljer. Mørke trægulve er populære valg til den moderne bolig. Trænger dit hjem til en opdatering? Bygger du nyt? Eller foretager du renoveringer? Gulvet er en vigtig del af enhver indretning. Med et holdbart mørkt trægulv kan du virkelig skabe et indbydende look og opnå en helt fantastisk charme i dine rum. Ring 7550 8033.
Dane-Wood
Dane-Wood
Eg plank rustik fra Dane-Wood. Her får du lange og bredde planker behandlet med klar olie. Disse planker er flotte i både nye og ældre huse. Ring gerne og hør nærmere, da vi vejleder og producerer, således det passer til den enkelte kundes behov. Ring 75508033. Handmade Crafts, Craft, Arts And Crafts
Rustik egeplanker
Eg plank rustik fra Dane-Wood. Her får du lange og bredde planker behandlet med klar olie. Disse planker er flotte i både nye og ældre huse. Ring gerne og hør nærmere, da vi vejleder og producerer, således det passer til den enkelte kundes behov. Ring 75508033.
Dane-Wood
Dane-Wood
Et plankegulv skal du have i mange år – og mulighederne er mange. Dane-Wood hjælper dig med at finde det rigtige gulv ud fra god og professionel rådgivning gennem hele processen. Med et plankegulv fra Dane-Wood får du et gulv, som du dagligt vil glæde dig over i mange år. Et eg plankegulv er både moderne og klassisk og passer derfor til de fleste hjem. De lange planker giver et roligt, eksklusivt og tidløst udtryk. De lange planker forlænger rummet og giver dybde. Kitchen Island, Kitchen Cabinets, Wood, Home Decor, Island Kitchen, Decoration Home, Woodwind Instrument, Room Decor, Cabinets
Plankegulv - lange og brede planker
Et plankegulv skal du have i mange år – og mulighederne er mange. Dane-Wood hjælper dig med at finde det rigtige gulv ud fra god og professionel rådgivning gennem hele processen. Med et plankegulv fra Dane-Wood får du et gulv, som du dagligt vil glæde dig over i mange år. Et eg plankegulv er både moderne og klassisk og passer derfor til de fleste hjem. De lange planker giver et roligt, eksklusivt og tidløst udtryk. De lange planker forlænger rummet og giver dybde.
Dane-Wood
Dane-Wood
Eg Renaissance gulve består af rustikke, bredde og lange planker. De skaber et karakterfuldt udtryk på gulvet med egetræets tydelige åretegning og knaster i varierende størrelse. Knaster og langsgående revner vil være 3D-spartlede oftest med sort spartel. Dane-Wood har eget anlæg til overfladebehandling, og vi nået op på 60 forskellige overflader, de fleste kan vi præsentere for dig i vores udstilling i Kolding. Sort, Kolding
40 cm brede planker - 4 meter lange. Eg Renaissance fra Dane-Wood. Klassisk og moderne.
Eg Renaissance gulve består af rustikke, bredde og lange planker. De skaber et karakterfuldt udtryk på gulvet med egetræets tydelige åretegning og knaster i varierende størrelse. Knaster og langsgående revner vil være 3D-spartlede oftest med sort spartel. Dane-Wood har eget anlæg til overfladebehandling, og vi nået op på 60 forskellige overflader, de fleste kan vi præsentere for dig i vores udstilling i Kolding.
Dane-Wood
Dane-Wood
Mørke trægulve er populære valg til den moderne bolig. Bygger du nyt? Eller foretager du renoveringer? Gulvet er en vigtig del af enhver indretning. Med et holdbart mørkt trægulv kan du virkelig skabe et indbydende look og opnå en helt fantastisk charme i dine rum. Dane-Wood har eget røgkammer og er derfor i stand til at tilpasse processen efter, hvor mørk en glød du ønsker gulvet skal have.
Røget egetræsplanker. Gulvplankerne har en flot varm nuance og er oliebehandlet med klar olie.
Mørke trægulve er populære valg til den moderne bolig. Bygger du nyt? Eller foretager du renoveringer? Gulvet er en vigtig del af enhver indretning. Med et holdbart mørkt trægulv kan du virkelig skabe et indbydende look og opnå en helt fantastisk charme i dine rum. Dane-Wood har eget røgkammer og er derfor i stand til at tilpasse processen efter, hvor mørk en glød du ønsker gulvet skal have.
Dane-Wood
Dane-Wood
Skal du have et plankegulv så er egetræsplanker i Herregårdsplank fra Dane-Wood en sikker løsning, – og tilmed et helt igennem dansk produkt, – produceret af dansk eg, opskåret lokalt og produceret i Dane-Woods egne produktionslokaler lidt uden for Kolding, og selvfølgelig er træet lovligt skovet og certificeret. Ud over et smuk et gulv, som viser en naturlig skønhed, får du også et holdbart gulv. Eg er en hård trætype samt et slidstærkt materiale. Ring og hør nærmere: 7550 8033. Inspiration, Velvet, Biblical Inspiration, Timber Wood, Trees, Inspirational
Er gulvet en del af boligindretningen - ja. Dane-Wood er leveringsdygtig i gulv med matchende trappe
Skal du have et plankegulv så er egetræsplanker i Herregårdsplank fra Dane-Wood en sikker løsning, – og tilmed et helt igennem dansk produkt, – produceret af dansk eg, opskåret lokalt og produceret i Dane-Woods egne produktionslokaler lidt uden for Kolding, og selvfølgelig er træet lovligt skovet og certificeret. Ud over et smuk et gulv, som viser en naturlig skønhed, får du også et holdbart gulv. Eg er en hård trætype samt et slidstærkt materiale. Ring og hør nærmere: 7550 8033.
Dane-Wood
Dane-Wood