Honey Garlic Salmon - Delicious garlicky, sweet and sticky salmon with simple ingredients. Only takes 20 minutes!

12 oz salmon, cut into strips Salt Black Pepper Pinch of cayenne pepper 2 tablespoons honey 1 tablespoon warm water 1 teaspoons apple cider vinegar or lemon juice 1 tablespoon olive oil 3 cloves garlic, minced lemon, sliced into wedges

Sprøde grøntsagsknækbrød med lækker urtesmag - glutenfrie, kornfrie, low carb og veganske (dehydrator opskrift) --> Madbanditten.dk

Sprøde grøntsagsknækbrød

Uhm… Boller med sprød skorpe Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet. Det allerbedste er faktisk, at dejen ikke skal æltes, men bare røres sammen. Nemmere bliver det ikke. Hvis din ovn kan indstilles til at varme op en …

Uhm… Boller med sprød skorpe Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet. Det allerbedste er faktisk, at dejen ikke skal æltes, men bare røres sammen. Nemmere bliver det ikke. Hvis din ovn kan indstilles til at varme op en …

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen (recipe in Danish)

Jeg lavede en dej i går aftes, som et forsøg. Jeg havde noget godt rugmel, noget ølandhvedemel og en rest hvedemel i skuffen, som jeg gerne ville bruge – så jeg tænkte at noget godt måtte der kunne komme ud af det. Jeg lavede dette brød, og bagte det her til morgen! MUMS – det smager brandhamrende godt. Surdejsbrød med rug 2 brød sværhedsgrad: let arbejdstid: 30 min æltetid: 20 min køleskabstid: 14-16 timer 6 g gær 2 spsk surdej 6 dl koldt vand 250 g sigtet Ølandshvedemel, malet på stenkværn…

Jeg lavede en dej i går aftes, som et forsøg. Jeg havde noget godt rugmel, noget ølandhvedemel og en rest hvedemel i skuffen, som jeg gerne ville bruge – så jeg tænkte at noget godt måtte der kunne komme ud af det. Jeg lavede dette brød, og bagte det her til morgen! MUMS – det smager brandhamrende godt. Surdejsbrød med rug 2 brød sværhedsgrad: let arbejdstid: 30 min æltetid: 20 min køleskabstid: 14-16 timer 6 g gær 2 spsk surdej 6 dl koldt vand 250 g sigtet Ølandshvedemel, malet på stenkværn…

Fiberflutes - opskrift på glutenfrie flutes med få kulhydrater - low carb/LCHF

Fiberflutes – glutenfrie flutes med få kulhydrater

Glutenfrie flutes med få kulhydrater og gode fibre til maven

Pinterest
Search