Anita Kruse
Flere idéer fra Anita
Arty Crafty Kids | Art | Four Season Handprint Tree | We have a handprint tree for every season and occassion! A fabulous art project for preschoolers.

Arty Crafty Kids | Art | Four Season Handprint Tree | We have a handprint tree for every season and occassion! A fabulous art project for preschoolers.

Egg White Breakfast Cups

Egg White Breakfast Cups

Repin and share if you enjoyed this 6 minute abs workout blast! Check out the article for full exercise descriptions.

Repin and share if you enjoyed this 6 minute abs workout blast! Check out the article for full exercise descriptions.

En saftig og svampet mazarinkage - med kartoffel? Oh yes, det er noget der dur. Den har en lidt anden tekstur end man er vant til fra andre ...

En saftig og svampet mazarinkage - med kartoffel? Oh yes, det er noget der dur. Den har en lidt anden tekstur end man er vant til fra andre ...

Sunde snickers - lav selv snickers med få ingredienser

Sunde snickers - lav selv snickers med få ingredienser

6-Ingredient No-Bake Caramel Tarts

6-Ingredient No-Bake Caramel Tarts

Tornado Potato

Tornado Potato

Raw müslibarer med 4 ingredienser | Costume.dk

Raw müslibarer med 4 ingredienser | Costume.dk

Ku' du li' mine grønne proteinboller, der kun indeholder 60 kcal per bolle? Jeg er vild med dem. Men dé her! De er sattema' også gode, og et endnu større hit i min mave! De kræver en god blender eller en foodprocessor, men så er dejen, som ikke indeholder mel, også lavet på kort tid. Porti....

Ku' du li' mine grønne proteinboller, der kun indeholder 60 kcal per bolle? Jeg er vild med dem. Men dé her! De er sattema' også gode, og et endnu større hit i min mave! De kræver en god blender eller en foodprocessor, men så er dejen, som ikke indeholder mel, også lavet på kort tid. Porti....

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...