Pavoni Chocolate Egg

Så er ægget færdigt.

Så er ægget færdigt.

læg en lille klat chokolade på bunden og sæt ægget fast.

læg en lille klat chokolade på bunden og sæt ægget fast.

Når ægget har sluppet formen,tag det forsigtigt ud.

Når ægget har sluppet formen,tag det forsigtigt ud.

Når man kan mærke at chokoladen er begyndt at sætte sig læg det på køl.helst over 15 grader så chokoladen ikke får et chok og ender med at blive grå

Når man kan mærke at chokoladen er begyndt at sætte sig læg det på køl.helst over 15 grader så chokoladen ikke får et chok og ender med at blive grå

Bliv ved med at roterer ægget

Bliv ved med at roterer ægget

Så roterer ægget så chokoladen fordeles rundt i ægget.

Så roterer ægget så chokoladen fordeles rundt i ægget.

Læg det andet æg ovenpå og tag nogle klemmer,tøjklemmer eller hvad du har og sæt dem fast så formens kant passer

Læg det andet æg ovenpå og tag nogle klemmer,tøjklemmer eller hvad du har og sæt dem fast så formens kant passer

Kom den chokoladen i den ene form og i bundformen.

Kom den chokoladen i den ene form og i bundformen.

Læg formene frem og puds dem efter med feks. køkkenrulle

Læg formene frem og puds dem efter med feks. køkkenrulle

Pinterest
Søg